Smøremidler: hvordan velge, anmeldelser, hvor du kan kjøpe

Innholdsfortegnelse:

Smøremidler: hvordan velge, anmeldelser, hvor du kan kjøpe
Smøremidler: hvordan velge, anmeldelser, hvor du kan kjøpe
Anonim

Det mystiske ordet glidemiddel får noen nervøst til å fnise, noen blir fullstendig misforstått, og noen smiler søtt av hyggelige minner.

Smøremidler - hva er det?

I kjernen er et glidemiddel et smøremiddel som lar deg unngå ubehag, unødvendig friksjon, irritasjon under enhver seksuell kontakt. Dermed hjelper det å fremkalle spesielt levende følelser, et brennende ønske og en utrolig spenning hos begge partnere som lærer kjærlighetens kunst.

For mer effektiv og utbredt bruk tilbyr produsenter ulike smøremidler. Hvordan velge, anmeldelser, egenskaper - hvert par bestemmer seg selv individuelt. Valget av produkter for å øke nytelsen, så vel som for intimhygiene er flott, det gjenstår bare å bestemme.

Typer smøremidler

1. Spennende smøremidler.

Betyr som inneholder komponenter som påvirker styrkingen av seksuell lyst hos partnere. Eksitasjon oppstår på grunn av påvirkningen på nerveendene og aktivering av blodsirkulasjonen.

spennende smøremidler
spennende smøremidler

2. Antiseptisk middelsmøremidler.

Produkter som inneholder legemidler med antiviral virkning. I en viss prosentandel bidrar de til å forebygge seksuelt overførbare infeksjoner. Det er mye lettere å bruke et slikt smøremiddel, som prisen ikke er så høy, enn å behandle de forferdelige konsekvensene av kjønnsinfeksjoner.

3. Forlengere.

Midler som fremmer langvarig og samtidig høykvalitets seksuell omgang. De virker ved å undertrykke funksjonene til nerveender og avkjølende effekt.

4. Prevensjonsmidler.

Intime produkter med en sæddrepende base som reduserer risikoen for utilsiktet graviditet. Det anbefales å bruke med kondomer for en garantert effekt.

Alle intime glidemidler kan også deles inn i mannlige, kvinnelige og universelle.

smøremiddel for kvinner
smøremiddel for kvinner

Smøremiddel for kvinner fukter skjeden aktivt. Smøremidler for menn inneholder stoffer som øker styrken. Universal passer for begge partnere.

Typer smøremidler

Alle grupper av smøremidler kan deles inn i flere grunnleggende typer.

1. Aquatic.

Vannbasert. Dette gjør at du kan bruke dem sammen med kondom og ikke være redd for å skade overflaten på produkt nr. 1. Vannsmøremidler vaskes lett av, nøytrale når det gjelder allergiske reaksjoner. Langvarig i bruk.

2. Silikon.

Den siste oppfinnelsen blant hovedtypene smøremidler. Silikonbaserte glidemidler kan også brukes med kondomer og er gode å påføre på en rekke leker ogattributter for seksuelle nytelser.

3. Fet (grønnsak).

Bruk med forsiktighet da oljebasen kan angripe lateks- og sexleketøyoverflater. Til tross for dette forårsaker de betydelig glidning og fordeler når de brukes for eksempel til analsex.

Når du velger smøremidler i apotek, er det best å velge vannbaserte eller silikonbaserte produkter.

smøremidler og smøremidler
smøremidler og smøremidler

Hva er glidemidler til?

Hovedformålet med smøremidler er å mette kroppens kontaktflater med fuktighet for deretter å unngå sterk og ubehagelig friksjon. Basert på dette kan du bestemme hvilke smøremidler som trengs, hvordan du velger (det er bedre å studere anmeldelsene på forhånd) og hva du skal bruke til.

Hovedgruppene av smøremidler i henhold til deres formål er anal, oral, vaginal.

1. Anal.

For analsex er bruk av intimsmøremiddel et must. Hun slapper av og lindrer. Den har også en bakteriedrepende effekt og forhindrer mekanisk eller annen vevsskade.

2. Muntlig.

Oftest er dette produkter som har lys smak og luktegenskaper. Egnet for personer som forakter den naturlige lukten og smaken til visse organer, men likevel er oralsex viktig for et par.

3. Vaginal.

Vaginal inkluderer alle andre smøremidler og smøremidler, typene som er oppført ovenfor.

smøremidler hvordan velge anmeldelser
smøremidler hvordan velge anmeldelser

Hvordan velge og hvor kjøpes?

Det er best å kjøpe smøremidler, samt andre produkter for intimhygiene og intimitet, på apotek eller i spesialiserte sexbutikker.

Når du kjøper smøremidler i apotek eller sexbutikker, må du ta hensyn til produsenten, integriteten til emballasjen, utløpsdatoer.

Hvis det er en historie med allergiske reaksjoner, sykdommer i reproduksjonssystemet, samt seksuelt overførbare sykdommer, bør intime preparater velges med spesiell forsiktighet. Bedre å konsultere en spesialist.

Det er viktig å vurdere hva produktet skal brukes til. Ikke bruk oral smøremiddel for analsex eller oljebasert glidemiddel for sex beskyttet av kondom.

I henhold til frigjøringsskjemaet kan intimsmøremidler deles inn i geler, sprayer, skum, våtservietter. Bekvemmelighet og brukervennlighet avhenger ofte av formen.

Smøremiddel som er for lav pris bør vekke mistanke. Smøremidler kan ikke være for billige, ellers indikerer det den lave kvaliteten på råvarene de er produsert av.

Man kan skille de viktigste, mest populære merkene av smøremidler, som lenge og fast har vunnet sine ærefulle posisjoner i markedet for varer for intimitet. Prisene varierer avhengig av type og type smøremiddel, samt frigjøringsform og emballasjevolum.

Gjennomsnittlige priser på intimsmøremidler:

- JO fra 1050 til 2770 rubler.

- Pjur fra RUB 783 til RUB 3120

- Gli fra RUB 460 til RUB 980

- Durex fra 206 til 649 rubler.

smøremidler i apotek
smøremidler i apotek

Hvordan bruker jeg smøremidler?

Før bruk er det bedre å vite på forhånd hva smøremidler er, hvordan man velger, tilbakemelding på bruk av ekte kjøpere.

Før du begynner å bruke, helst ikke rett før seksuell kontakt, men på forhånd, må du lese bruksanvisningen.

Vanligvis påføres geler og smøremidler direkte på den delen av hudoverflaten som vil være i kontakt med partnerens hud. Massasje smøremidler og oljer kan påføres over hele kroppen. På bryst, rygg, rumpa, armer og ben.

Etter kontakt fjernes fett med varmt vann og såpe.

Hvis uventede reaksjoner oppstår, fjern stoffet umiddelbart fra overflaten av huden og kontakt en spesialist.

smøremidler hvordan velge anmeldelser
smøremidler hvordan velge anmeldelser

Hva annet kan smøremiddel gjøre for deg?

I tillegg til deres direkte formål, har smøremidler også indirekte fordelaktige egenskaper.

Hvert intimsmøremiddel har grunnleggende og tilleggskomponenter.

Vaskekomponentene brukes vanligvis som grunnlag.

I tillegg kan komme antiseptiske stoffer, samt ulike oljer, dufter og ekstrakter av naturlig opprinnelse, som bringer fristende aromatiske toner til produktene og hjelper til med å lindre irritasjon, helbrede sår og mikrosprekker.

Vitaminer tilsettes ofte til smøremidler, det mest populære er vitamin E.

Anmeldelser av smøremidler er varierte og avhenger først og fremst av formålene de kjøpes for. Og også på kvaliteten på selve produktene, som produsenten tilbyr. Det eneste idet som brukere av intimsmøremidler, geler og sprayer utvetydig er enige om er at disse stoffene definitivt er nødvendige og nyttige i riktig påførte doser. I visse situasjoner - aldersrelaterte endringer, fysiologiske egenskaper, spillprestasjoner, noen typer sex - er kvalitetssmøremidler uunnværlige.

Etter å ha bestemt deg for at smøremidler er nødvendig, hvordan du velger, etter å ha studert brukeranmeldelser, samt bestemt deg for type og type smøremiddel, kan du trygt fortsette å elske eksperimenter. Gi hverandre den høyeste nytelsen og kast deg ut i seksuelle leker og underholdning med hodet. Viktigst av alt, ikke glem sikkerhet og forholdsregler selv i en så lidenskapelig affære som kjærlighetsforhold. Ved å bruke disse eller andre intime midler bør du være forsiktig og oppmerksom.

Anbefalt: