Begrepet "sommerfugler i magen": hva er det og hva betyr det?

Innholdsfortegnelse:

Begrepet "sommerfugler i magen": hva er det og hva betyr det?
Begrepet "sommerfugler i magen": hva er det og hva betyr det?
Anonim

Sommerfugler i magen - hva er det? Alle har hørt dette berømte uttrykket, og noen kan til og med skryte av at han selv kjente hvordan små vinger flagret i kroppen hans. "Sommerfugler i magen - dette er kjærlighet for deg" - slik synger Glucose. Og Renee Zellwegers karakter, Bridget Jones, lurte på hva sommerfugler i magen hennes betydde – ekte kjærlighet eller forelskelse.

sommerfugler i magen hva er det
sommerfugler i magen hva er det

Når vi generelt hører uttrykket «sommerfugler i magen», tenker vi på følelsen av forelskelse, romantikk, dirrende spenning og altoppslukende lidenskap. Men som det viste seg, opplever ikke alle elskere "sommerfuglenes fladder." Betyr dette at de ikke opplevde ekte følelser? La oss finne det ut.

Sommerfugler i magen - hva er det?

Mange mennesker, spesielt jenter, kan føle tilstanden til å være forelsket veldig nøyaktig. Den kvinnelige underbevisstheten er nært forbundet med fysiske sensasjoner, så den kan reagere på alle følelser. Det er også slike sensitive personligheter som er i stand tilføle "sommerfugler" i enhver stressende situasjon, enten det er en følelse av eufori og forelskelse eller bestått den vanskeligste eksamen.

Men oftere er sommerfugler et tegn på dine ømme følelser og dirrende spenning. Faktum er at dette insektet er assosiert med letthet, ømhet, skjønnhet og fri flyt, akkurat som følelsene og sensasjonene dine når du er ved siden av din kjære.

Sommerfugler i magen - hva er de og hvor kommer de fra?

hva betyr sommerfugler i magen
hva betyr sommerfugler i magen

Når du kjenner en lett prikking eller en lett kiling i nedre del av magen, betyr det at små sommerfugler flagrer i deg. Men hvor kom de fra? Eller er det hele et produkt av vår fantasi og fantasi? Årsaken til deres utseende kan være fantastiske minner fra tiden da du var glad og forelsket. For eksempel jointen din med favorittbildet ditt. Sommerfugler i magen kan også flagre av milde berøringer eller vakre kjærlighetsord hvisket i øret ditt. Årsaken til dette fenomenet er at på grunn av de fysiologiske naturlige instinktene til en person, for eksempel ønsket om intimitet, oppstår visse prosesser i kroppen vår. For eksempel strømmer blodet til magen, og det er da vi kjenner de samme sommerfuglene skjelver.

Sommerfugler i magen - hva er det, en følelse av kjærlighet eller forelskelse?

bilder av sommerfugler i magen
bilder av sommerfugler i magen

Forelskelse er selve stadiet der forholdet ditt gir deg maksimale følelser. Den første berøringen er som en elektrisk utladning, det første kysset, ømt og vakkert. Kjærlighetsord som kjærtegner øret og fører tilskjelvende. Du føler deg lett, vektløs, som om du svever i skyene. Det er da du kjenner sommerfuglene.

Kjærlighet er allerede en dyp følelse. En følelse av hengivenhet, respekt for en kjær, gjensidig forståelse og ansvar. Kjærligheten er sterkere og mer permanent. Men selv i denne perioden kan du kjenne hvordan sommerfugler flagrer i magen. Hvis du virkelig vil oppleve den euforien av lys og magiske fornemmelser av de første følelsene igjen, må du prøve litt. Farg ditt stabile forhold med nye farger. Få mer romantikk og eventyr inn i dem. Gjør noe uvanlig, overrask og glede sjelevennen din med hyggelige overraskelser. Og så vil du igjen kjenne sommerfuglene flagre i magen.

Anbefalt: