Hva du skal sende en melding til en fyr for å få ham til å smile: noen tips

Hva du skal sende en melding til en fyr for å få ham til å smile: noen tips
Hva du skal sende en melding til en fyr for å få ham til å smile: noen tips
Anonim

Alle forhold krever mye arbeid fra begge medlemmene av paret. Så ikke bare en mann bør prøve å vinne en jente, men hun bør også svare på frieri på visse måter. Derfor vil jenter dra nytte av råd som vil fortelle deg hva du skal skrive til en fyr slik at han smiler. Tross alt er det veldig viktig å glede din elskede så ofte som mulig.

hva du skal sende en melding til en fyr for å få ham til å smile
hva du skal sende en melding til en fyr for å få ham til å smile

kompliment

Alle er vant til at komplimenter kun er for jenter. Tull! Menn må også oppmuntres og roses. Det er ingenting g alt med en jente som sier noen fine ord til en fyr om garderoben hans, utseendet eller ferdighetene hans. Så hva skal jeg sende en melding til en fyr for å få ham til å smile? Ethvert kompliment som dukker opp. Du kan si fine ord om øynene hans, muskler, høyde, klesstil, oppførsel. Gutter liker spesielt godt når jenter feirer sine mentale evner. Det er imidlertid bedre å ikke smigre, men bare si sannheten, for ingen trenger en løgn, og mest sannsynlig vil den bli avslørt.

hva kan jeg sende en melding til en fyr
hva kan jeg sende en melding til en fyr

Spøk

Hva annet å sende en melding til en fyr for å få ham til å smile? Du kan sende ham en morsom historie fra livet, en anekdote eller et morsomt bilde som definitivt vil underholde ham. Det er spesielt enkelt å gjøre dette i dag i sosiale nettverk. Så det er bedre å ikke ignorere slike muligheter og bruke dem så ofte som mulig.

Flørt

Du kan prøve å flørte med en fyr mens du sender tekstmeldinger. Det vil også gi ham et hyggelig smil. Du bør imidlertid ikke bruke malfraser, det er bedre å finne på noe origin alt og uvanlig. Det er også bedre å ikke presse for hardt, fordi representanten for det sterkere kjønn oftest ønsker å forbli erobreren i et forhold. Men det er veldig nødvendig å provosere en mann, slik at du kan vekke ukjente, men hyggelige følelser i ham.

Takk

Hva annet å sende en melding til en fyr for å få ham til å smile? Du kan takke ham for en flott kveld etter en date eller en vanlig spasertur. Så du kan fokusere på noe spesielt hyggelig som skjedde på dette tidspunktet. Fyren vil like denne justeringen av ting, spesielt hvis han legger mye innsats i denne hendelsen. Det er også greit å kaste en setning med følgende betydning: "Det ville vært fint å gjenta," - eller noe lignende. Hun vil snakke for seg selv at hun likte kvelden og ikke burde være den siste.

hva du skal skrive til en fyr eksempler
hva du skal skrive til en fyr eksempler

Support

Hva annet kan jeg skrive? Det er også bra å sende SMS til en fyr når han har en viktig virksomhet foran seg, og meldingen vil være støtte. Fyren vil forstå at jenta er interessert i hans saker,bekymrer seg for ham, og han vil definitivt være fornøyd. En morgen- eller kvelds-SMS vil få en fyr til å smile, som vil ønske deg en god natt eller en hyggelig dag.

Invitasjon

Hva annet kan du si til en fyr for å få ham til å smile? Så du kan si at det er to billetter til en konsert med favorittbandet hans, for fotball eller for gokart. Et slikt tilbud vil definitivt interessere en mann og gledelig overraske ham, siden jenta er interessert i og respekterer hobbyene hans.

Konklusjoner

Hvis en jente ikke vet hva hun skal skrive til en fyr, kan du se etter eksempler på meldinger i blader eller spørre venner om råd. Imidlertid vil det fortsatt være mye bedre hvis hun gjør alt fra hjertet, etter eget ønske, og ikke fordi det er nødvendig. Hvis du vil si noe, må du snakke. Hvis du ikke finner de riktige ordene, er det bedre å bare tie og vente på rett tid.

Anbefalt: