Bryllupskakefigur: et stilig tilbehør

Bryllupskakefigur: et stilig tilbehør
Bryllupskakefigur: et stilig tilbehør
Anonim

Cake toppers (som figurene på kaken kalles i vesten) er ekstremt moteriktig og populær i dag, og uten dem er det allerede vanskelig å forestille seg den viktigste bryllupsdesserten. Dekorasjonen tilnærmes like nøye og forsiktig som oppskriften på en kake, som vil være kronen på en offisiell feiring. Hva som blir bryllupsfiguren på kaken - spiselig eller ikke - er det bare anledningens helter som bestemmer. Uavhengig av dette vil følelsene som oppstår fra synet av en lagdelt kake med de mindre eksemplarene på toppen bringe de to elskerne enda nærmere.

bryllupsfigur på kaken
bryllupsfigur på kaken

Bryllupsfigur på kaken: spis eller oppbevar som et minneverdig minne

Spiselige bryllupsfigurer er vanligvis laget av sjokolade eller marsipan. Figurenes form og sammensetning påvirkes ikke av produksjonsmaterialet - de samme mesterverkene er laget av kulinariske produkter som fra plast eller porselen. Spiselige bryllupskakefigurer er spesielt populære i ungdomsbryllup, når de på slutten av kvelden blir fortært av vennlig latter og gledesrop.gjester. Alle er glade for å nyte kaken, men mest av alt vil jeg prøve deilige figurer som personifiserer hovedpersonene i denne begivenheten. Derfor blir valget veldig ofte gjort til fordel for spiselige figurer, fordi å spise deres mindre kopier samler og forener bruden og brudgommen. Imidlertid er en bryllupsfigur på en kake laget av porselen eller plast ikke mindre populær, da den har en udiskutabel fordel - den forblir for alltid i familiens arvestykker. Etter feiringen kan den plasseres på et iøynefallende sted i huset, etter å ha mottatt et stilig interiørtilbehør. Kostnaden for slike figurer er en størrelsesorden høyere enn spiselige, men de vil tjene som en påminnelse om en uforglemmelig feiring i lang tid fremover.

morsomme figurer på en bryllupskake
morsomme figurer på en bryllupskake

Bryllupsfigur på kaken: stil

Spørsmålet om stil er like viktig som hva figuren skal være laget av. Utformingen av brudeparets figurer bør være i samsvar med det generelle temaet for bryllupet. For eksempel, hvis feiringen er planlagt å gjøres i den klassiske versjonen, utføres figurene på samme måte.

spiselige bryllupskakefigurer
spiselige bryllupskakefigurer

I et slikt bryllup vil ikke figurer laget i tegneserie- eller animasjonsstil være passende. Slike figurer er egnet for kreative festligheter, som vanligvis velges av stilig, ikke-standard og kreativ ungdom. Kakefigurer er en av hovedkomponentene i bryllupsinteriøret, designet først og fremst for å understreke individualiteten til bruden og brudgommen, samt å skape en atmosfære av feiring og moro. Derfor må de være veldig presiseformidle de spesielle ytre og indre egenskapene til en ung mann og kone. Disse kan være standardskulpturer i klassiske brudekjoler, eller til og med hele komposisjoner der de nygifte er avbildet i uvanlige positurer eller steder. Det er slike kule figurer på en bryllupskake, der brudgommen holder kona i armene, kneler foran henne, de kysser, klemmer eller sitter. Spesielt kreative skildrer nygifte på ski, i badedrakt, i form av zombier, i fotballdrakter. Ofte er figurer av unge mennesker avbildet sammen med deres elskede hunder eller katter, med barn eller for eksempel med en andre brud.

Anbefalt: