Er stoffet "Interferon" nyttig for nyfødte?

Innholdsfortegnelse:

Er stoffet "Interferon" nyttig for nyfødte?
Er stoffet "Interferon" nyttig for nyfødte?
Anonim
interferon for nyfødte
interferon for nyfødte

Hvorfor gråter en nyfødt baby? Gjør han vondt? Ikke i det hele tatt, han er bare redd. Dette er den første krisen, som også kalles fødselskrisen. Det vil være mange slike øyeblikk i livet til et barn. Og en av de mest ubehagelige er barnesykdommer.

Når babyen er syk…

Modersinstinkt kan spille en ung mor et puss. Faktisk, faktisk, selv den behandlende legen, hvis du vekker ham opp sent på kvelden og spør hysterisk hva du skal gjøre hvis babyen nyser, vil neppe svare på noe som er verdt det. Imidlertid vet alle: for ikke å bli syk, må du gjøre forebygging, spesielt siden det er mange midler for dette. En av dem er stoffet "Interferon". For nyfødte er det i de fleste tilfeller den beste medisinen for å forhindre forkjølelse, siden den har antimikrobielle, antivirale og anti-inflammatoriske egenskaper.

Indikasjoner for bruk

Mange mødre er bekymret: hva slags "beist" er dette, "Interferon"-middelet? Kan nyfødte ta dette stoffet? Midlet er en blanding av ulike undertyper av naturlig alfa-interferon frahumane blodleukocytter. For å kurere akutte virale luftveissykdommer og eliminere ytterligere risiko for tilbakefall, bruk denne

Interferon er det mulig for nyfødte
Interferon er det mulig for nyfødte

medikament nødvendig. Selvfølgelig, etter en foreløpig konsultasjon med en lege, fordi menneskekroppen er unik, og hvis stoffet hjelper en, er det slett ikke nødvendig at det vil hjelpe en annen. Dette gjelder også "Interferon"-verktøyet. For nyfødte kan ethvert initiativ fra foreldrene bli en trussel mot helsen deres. Husk: dette er ikke et vitamin, men en medisin, så du må bruke det så forsiktig som mulig.

Hvordan bruker du

Alle medisiner skal brukes nøyaktig som angitt i instruksjonene, slik at det ikke oppstår komplikasjoner og ubehag. Dette gjelder spesielt for små barn. Tross alt er slike prosedyrer et stort stress for dem. Dette gjelder for stoffet "Interferon". For nyfødte, men som for voksne, er det visse regler for bruk av denne medisinen. I ampullen med pulver må du legge til 2 milliliter godt kokt, men allerede avkjølt vann. Deretter dryppes væsken inn i babyens nese - noen dråper i hvert nesebor. Etter det må nesevingene masseres forsiktig og forsiktig slik at løsningen kommer inn i kroppen sikkert. Hvor mange ganger om dagen skal jeg gi medisinen "Interferon"? Er det noen spesielle instruksjoner for nyfødte? Legen din vil svare på disse spørsmålene.

interferon til nyfødte pris
interferon til nyfødte pris

Great Paracelsussa en gang: "Alt er gift og alt er medisin. Det avhenger av proporsjonene." Legemidlet "Interferon" er intet unntak. For nyfødte spiller prisen ingen rolle, men den vil gledelig overraske foreldre, spesielt de som elsker og vet hvordan de skal spare. Ja, selvfølgelig, du kan ikke spare på helsen, og dette er forståelig, men faktum er at prisen på dette stoffet faktisk er ganske demokratisk: fra 80 til 120 rubler.

Kontraindikasjoner

Medikamentet «Interferon» tolereres godt av barnas kropp, men ved den minste mistanke om allergisk reaksjon bør inntaket stoppes og snarest kontakte legen. For å unngå problemer med overtørking av neseslimhinnen, anbefales ikke stoffet å kombineres med intranasale vasokonstriktorer.

Anbefalt: