Simplicity-produkter: en vugge for en lykkelig barndom

Simplicity-produkter: en vugge for en lykkelig barndom
Simplicity-produkter: en vugge for en lykkelig barndom
Anonim

Med fødselen av et barn planlegges kardinalforandringer i familien. Nå er alt som er brakt inn i huset koblet nøyaktig med babyen, med hans bekvemmelighet. For noen tiår siden var det ingen som tenkte på å kjøpe en vugge til babyen sin. Moderne barnebutikker tilbyr et så bredt utvalg av forskjellige produkter at øynene utvides. For eksempel har Simplicity-produkter fått mange gode anmeldelser. Vuggen, barnestolene og mange andre produkter fra dette merket har blitt populære på grunn av deres høye kvalitet og rimelige pris.

Simplicity Cradle
Simplicity Cradle

Mange mødre vet at en sunn og rolig søvn for et barn er nøkkelen til dets harmoniske utvikling. I dag kan du sammen med barnesenger kjøpe mer avanserte og modifiserte produkter. Dermed er vuggen produsert av Simplicity en universell enhet som opererer på grunnlag av et elektronisk reisesykesystem. Ja, ja, i en tidsalder med moderne teknologi er selv dette mulig! Sannsynligvis har mange foreldre støtt på dette problemet: barnet sover ikke godt om natten, nekter å ligge i barnesengen i det hele tatt, og smarte foreldre bruker … en barnevogn som vugge! Hennedu kan rulle den halvsøvnende med en hånd eller fot - som det viser seg - slik at babyen sovner av den monotone bevegelsen

Vuggen som tilbys av Simplicity er en mer moderne løsning, for nå slipper foreldre å rocke barnet sitt, vuggen gjør det selv. I tillegg er reisesyke ledsaget av mild musikk (lullabies), slik at babyen vil sovne uten problemer. Et særtrekk ved enheten er tilstedeværelsen av en avtakbar elektronisk karusell, hvor leker og flimrende lys er suspendert. Den kan fjernes under søvn, og under våkenhet vil en slik karusell interessere den lille i lang tid.

Cradle Simplicity Anmeldelser
Cradle Simplicity Anmeldelser

Cradle "Simplicity" fikk positive anmeldelser, fordi produsenten tok hensyn til hver minste ting, slik at det skulle være praktisk og enkelt for foreldre å administrere en slik enhet. Så i settet er det en fjernkontroll, takket være hvilken du kan justere nivået av vibrasjon og musikk på avstand. Om natten kan du slå på det myke bakgrunnsbelysningen, som ikke vil forstyrre barnets søvn. For større bekvemmelighet legges en komfortabel madrass og et laken i vuggen, om nødvendig kan alle deler av stoffet enkelt fjernes, for eksempel for vask.

flettet vugge
flettet vugge

Produsenter har ikke glemt å oppbevare ting og leker - til dette er vuggen utstyrt med en stor kurv. Hvis du er interessert i multifunksjonelle produkter for barn, vær oppmerksom på Simplicity-produkter. Vuggen har for eksempel fem høydenivåer som kan justeres. I tillegg er hun i standforvandles til enten en gyngestol eller et stellebord. Dermed kan flere problemer løses med bare én enhet. I tillegg har vuggen en kompakt størrelse og kun 8 kg vekt, noe som gjør det enkelt å flytte den rundt i rommet.

En flettet vugge ser ikke mindre koselig og søt ut, som vil oppfylle alle kravene til sikkerhet og miljøvennlighet. I en så koselig vugge vil babyen gjerne sovne omgitt av vakre hengende leker og rolig flytende musikk. Og mor vil kunne gjøre husarbeid i en avslappet atmosfære, mens barnet vil vugge i vuggen. Den stilige designen til enheten vil tillate den å bli et harmonisk tillegg til ethvert rom. Denne holderen drives av batterier, de må kjøpes separat.

Anbefalt: