Hvordan oppstår rier, hva føler en kvinne samtidig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan oppstår rier, hva føler en kvinne samtidig
Hvordan oppstår rier, hva føler en kvinne samtidig
Anonim
sammentrekninger hvordan føles det
sammentrekninger hvordan føles det

Graviditet er et viktig og ansvarlig stadium i en kvinnes liv, fordi det er fullt av nye opplevelser, frykt, hendelser og bekymringer. Denne prosessen er spesielt spennende for de som har et første svangerskap, fordi alt som skjer er uvant og nytt for dem. Spesielt ofte er vordende mødre bekymret for hvordan de skal fastslå at riene begynner, hvilke opplevelser opplever du? Det er noen tegn som gjør at du kan forstå at fødselsprosessen snart vil begynne.

Hvordan forstå at riene begynner? Hvilke sensasjoner venter en kvinne?

Den vordende mor må bære et barn under hjertet i ni måneder, men så fort hun får vite om sin ømfintlige situasjon, dukker det opp mange spørsmål i hodet hennes: «Hvordan foregår fødselsprosessen Hvordan manifesterer sammentrekninger? Hvilke følelser følger med dem? Hva gjør jeg hvis arbeidsaktiviteten har begynt?Det hender at en kvinne er helt uforberedt på fødsel. For å forhindre at dette skjer, må du forberede deg på forhånd for dette arrangementet og lære mer om det. For eksempel kan symptomer som økt vannlating, hengende mage, livmorsammentrekninger, variasjon i appetitt og humør, og slimpropplekkasje tyde på at fødselen er i ferd med å begynne.

sammentrekninger om svangerskapsfornemmelser
sammentrekninger om svangerskapsfornemmelser

Sammentrekninger er de viktigste varsler om fødsel

Et særtrekk ved starten av fødselen er sammentrekninger under graviditeten, disse følelsene kan ikke forveksles med noe. Med utbruddet er det som regel en utslipp av fostervann. Sammentrekninger er en sammentrekning av musklene i livmoren, mens det er en gradvis åpning av svelget i livmoren, noe som bidrar til å fremme barnet gjennom fødselskanalen til moren. Det er en trekke smerte i nedre del av magen, det ligner på smertefulle opplevelser under menstruasjon. Du kan også kjenne hvordan fosteret trykker på kjønnsbenet, og samtidig kan du kjenne prikking i dette området. Det bør bemerkes at følelsene under sammentrekninger er individuelle for hver kvinne: noen opplever smerte hovedsakelig i korsryggen, for noen vokser den i livmoren selv, og noen sammenligner det med smerten som følger med menstruasjonen.

Sammentrekninger: hvilke opplevelser er mulige og hva du skal gjøre hvis de starter

Det har blitt observert at jo mer en gravid kvinne er redd for begynnelsen av fødselen, jo mer smertefulle er riene hennes. Derfor kan den vordende mor anbefales å forberede seg til fødselenaktiviteter, studer litteraturen om emnet på forhånd, lær hvordan du puster og slapper av riktig. I tillegg er det i dag mange spesielle kurs som forbereder kvinner på en viktig prosess i livet deres - fødselen av en baby, de forteller hva sammentrekninger er, hvilke følelser en kvinne i fødsel opplever. Så, hva skal jeg gjøre hvis sammentrekningene har begynt, og hvordan forenkle denne prosessen?

sensasjoner under sammentrekninger
sensasjoner under sammentrekninger
  • Så snart smertefulle fornemmelser dukker opp som varsler om fødselsaktivitet, er det bedre å ikke legge seg ned, men å bevege seg aktivt, dette vil hjelpe livmorhalsen til å åpne seg raskere, noe som betyr at varigheten av selve fødselen reduseres.
  • Du bør prøve å finne en kroppsstilling der det vil være lettest for deg å tåle sammentrekninger, og stillingen kan være hva som helst, selv om du vil gå på alle fire eller bevege deg fra fot til fot. Dette er ganske norm alt og ingenting å være flau over i denne situasjonen.
  • Mellom riene, prøv å slappe av så mye som mulig.
  • Det hjelper mye å massere ryggraden i sakralregionen, det har god effekt både helt i begynnelsen av sammentrekningene og under hele varigheten av utdrivende krefter.
  • Ikke glem riktig pust, det medisinske personalet som vil være i nærheten vil fortelle deg hvordan du gjør det.
  • Og til slutt, det viktigste: du må tenke på babyen som er i ferd med å bli født. Ro deg ned, tenk at snart vil all plagen ta slutt, og du vil møte babyen, hvis utseende du har ventet på så lenge. Dette er verdt ventetiden.

Anbefalt: