Madrasser "Ascona": kundeanmeldelser, funksjoner og typer
Madrasser "Ascona": kundeanmeldelser, funksjoner og typer
Anonim

Lovmadrasser er laget av mange produsenter, blant dem er det både innenlandske og utenlandske. Alle produkter er forskjellige i priskategori, fyllstoff, utførelse og utseende. Det er mange firmaer som er kjent for den russiske kjøperen og har lenge fortjent tilliten. Men blant de populære merkene skiller Ascona-madrasser seg tydelig ut.

Anmeldelser av disse produktene viser at alle prøver fortjener oppmerksomhet, er av høy kvalitet på utførelse til en ganske rimelig pris. Til dags dato omfatter selskapets produktspekter rundt 800 forskjellige modeller av madrasser. Dessuten overrasker variasjonen selv den mest kresne kjøperen.

Du kan velge produkter laget av lateks, på en uavhengig fjærblokk, vridd til en stram rull, den vanlige fjæren og andre. Det er bare nødvendig å finne ut hvilken prøve som passer i hvert tilfelle. For å gjøre dette er det verdt å analysere egenskapene til hver type madrass, studere egenskapene deres og få meninger.brukere og fagfolk.

Utvalg av Ascona-madrasser

Hvis du analyserer selskapets produkter, kan du kombinere alle madrasser i separate grupper i henhold til innvendig fyllstoff:

  • fjærprodukter med avhengig Bonnel-blokk;
  • med uavhengige fjærer;
  • fjærløs.

Samtidig presenteres alle produktene i ulike priskategorier. Ascona-madrasser, anmeldelser av denne bekreftelsen, er alltid av høy kvalitet uansett pris.

Linjen inkluderer både de enkleste modellene og elitemodellene. Samtidig er levetiden til hver av dem fra 5 til 10 år, noe som anses som en ganske god indikator.

Produsenten anbefaler å forlenge levetiden og opprettholde forbrukeregenskapene til den kjøpte madrassen, snu den minst en gang hver sjette måned og endre posisjonen til hodet og bena.

Madrass "Ascona Norma"
Madrass "Ascona Norma"

Eksempler med Bonnel-avhengig fjærblokk

Den vanlige fjærblokken, som ellers kalles "Bonnel" er komplettert fra et stort antall fjærer forbundet med en spiral. Ascona-madrasser, anmeldelser som alltid indikerer dette, er veldig sterke og har en fjærende effekt. Dette oppnås på grunn av at det brukes stål i produksjonen av blokken, men festing skjer ved hjelp av den tynneste ledningen.

Bonneblokker er også forskjellige. Forskjeller kan ikke bare være i diameteren til hver fjær, men også i antall svinger i den. En lignende design brukes i produksjon av budsjettmodeller. Produsenten har en hel serie med lignende madrasser k alt Askona Balance. Men selv alle prøver innenfor samme serie har forskjeller, som består i graden av stivhet:

  1. Balance Smart er den mykeste prøven, preget av lav grad av stivhet. Den er basert på polyuretanskum og spunbond.
  2. Balance Practice - modell med middels hardhet. Selskapet oppnår en lignende effekt ved å bruke en filtpute.
  3. Balance Extra er den hardeste madrassen i serien. Basen er forsterket polyuretanskum.
  4. Balance Palma - en madrass også med høy grad av stivhet, men den utmerker seg ved tilstedeværelsen av kokosnøttfiber, som gjør det mulig å bruke den til medisinske formål.

Enhver Ascona Balance-madrass har et bredt utvalg av anmeldelser. Men de fleste kjøpere er enige om at for en ganske budsjettpris kan du kjøpe en kvalitetsmodell som oppfyller kravene og gir optimal støtte under søvnen. Ofte kjøpes denne typen madrasser til tenåringer og barn som fortsatt har for liten vekt.

Madrass "Ascona Ballance Smart"
Madrass "Ascona Ballance Smart"

Modeller på en uavhengig fjærblokk

Den største fordelen med slike prøver er at hver fjær er fullstendig isolert fra de andre og plassert i et individuelt tilfelle. Derfor er hver vår i stand til å jobbe autonomt. Dette oppnår sengens største elastisitet ved hvert kontaktpunkt med menneskekroppen. Dette gir mestkorrekt, fra ortopedis synspunkt, kroppens stilling under søvn. Produsenten anbefaler å kjøpe lignende modeller for ekteskapssenger, spesielt hvis vekten til ektemannen og kona er svært forskjellig.

Akona-bedriften tilbyr kjøperen en hel serie med lignende madrasser, som er forskjellige i graden av stivhet og utformingen av selve fjærene.

Madrass "Ascona Cascade"
Madrass "Ascona Cascade"

Typer madrasser på en uavhengig fjærblokk

Tenk på madrassen fra Ascona Sleep Style. Anmeldelser bekrefter at modellen fullt ut tilpasser seg kroppens kurver. Dette tilrettelegges tross alt av den unike utviklingen av selskapets ingeniører.

I produksjonen av denne prøven brukes fjærer med en spesiell form, som ligner et timeglass. De holder formen godt. Tross alt skjer kompresjonen deres i etapper. Hvis trykket er svakt, er det bare den brede delen som komprimeres, og med et sterkere trykk den smale delen.

Det er verdt å merke seg at i dette tilfellet sitter selve fjæren sikkert på plass og endrer posisjon. Derfor angir forbrukere ofte i sine anmeldelser at en madrass hele tiden har forskjellige opplevelser avhengig av hvor mye tyngdekraften som trykker på den.

Mange tilbakemeldinger om denne modellen fra tunge folk. Madrassen opprettholder godt de forsterkede belastningene, samtidig uten å endre form og egenskaper. Levetiden er ca. 20 år, noe som også er fordelen.

Enda en modell - Lommefjær. Den største fordelen med slike madrasser er den originale utformingen av fjærene. Hver ligner en liten tønne, og deres plasseringberegnes ved hjelp av et dataprogram. På denne måten beregnes den mulige belastningen av ulike deler av kroppen på madrassen nøyaktig.

Det finnes også en kompakt modell. Høydepunktet til dette produktet er muligheten til å rulle det til en kompakt rull. I dette tilfellet fjernes prøven i en vakuumpakke. Dette gjør det mulig å levere madrassen selv til avsidesliggende byer. Etter utpakking gjenoppretter modellen gradvis sin opprinnelige form.

Fitness sprintmodell er ikke mindre populær. Modellen tilhører eliteklassen. Dens særegenhet ligger i den spesielle støtten til hele kroppen under søvn og i å gi en massasjeeffekt. Anmeldelser av Ascona Fitness-madrasser etterlates ofte av folk som trenger spesiell ortopedisk støtte på grunn av sykdommer i ryggraden, og som spiller hard sport når fullstendig avslapning av stramme muskler er nødvendig. Madrassen anbefales også for personer som opplever svetteproblemer. Madrasstrekket er impregnert med en spesiell sammensetning, som inneholder sølvioner. Takket være denne tilnærmingen er reproduksjon av sopp og mugg utelukket.

Og til slutt - Balance Lux-produkter. Blant modellene på en uavhengig fjærblokk er det også budsjettmodeller. Denne linjen er ikke dyr, men elastisiteten er sikret ved tilstedeværelsen av fjærer i et enkelt tilfelle og et lag med polyuretanskum.

med uavhengig fjærblokk
med uavhengig fjærblokk

Vårløse modeller

Ascona fjærløse madrasser bidrar til en harmonisk omfordeling av vekten. Anmeldelser merk at på grunn av den spesielle designen som utelukker bruk av metalldeler, statiskelektrisitet er ikke lagret. Alle prøver bruker kun naturlige og miljøvennlige materialer. Til og med madrasstrekkene er antibakterielle.

Alle fjærløse madrasser kan deles inn i enkelt- og flerlags. Dessuten kan de være med varierende grad av stivhet. For å oppnå stabiliteten til modellene og holdbarheten, brukes materialer med en homogen struktur.

Nivået av komfort og bekvemmelighet avhenger av fyllstoffet. Ved produksjon av fjærløse modeller bruker Askona følgende naturlige og syntetiske komponenter:

  • Latex. Det er det mest holdbare, miljøvennlige og elastiske fyllstoffet. Materialet er veldig fleksibelt og helt naturlig. Den er hentet fra saften fra den brasilianske Hevea.
  • Kokosfiber. Ofte valgt av forbrukeren og regnes som den beste når det gjelder kvalitetsegenskaper. Selvfølgelig er kostnadene for slike modeller ganske høye, men levetiden økes også.
  • Struttofiber. Madrasser laget på basis av moderne filler er fuktbestandige og holder naturlig varme godt.
  • Polyuretanskum. Syntetisk fyllstoff, som er mye brukt på mange områder. Basert på det produseres madrasser av høy kvalitet.

Minnemadrasser

En rekke Ascona-madrasser er veldig populære. Kundeanmeldelser hjelper andre forbrukere til å ta et valg og forstå funksjonene til hver modell. Memory skummadrasser er veldig populære, men ikke alle forstår dem.nyanser.

Ergo-serien er laget på basis av Memorix termosensitivt materiale. Den er veldig elastisk, men samtidig tyktflytende. Komponenten tilpasser seg alle kroppskurver og husker så å si belastningen. Samtidig omfordeles vekten jevnt, og madrassen synker ikke på steder hvor det ikke er nødvendig. Når materialet er fullstendig tilpasset kroppen, begynner det å støtte det.

Oversikt over de mest populære modellene

Flere og flere forbrukere velger Ascona-madrasser. Kundeanmeldelser viser at en velvalgt madrass kan gi god søvn, forbedre helsen og gi energi til hele dagen. Blant alle prøvene av selskapet er det anerkjente ledere som utmerker seg ved sin spesielle bekvemmelighet, kvalitetsegenskaper og optimale kostnader.

madrass "Fortune" fra "Ascona"

Anmeldelser indikerer at modellen oppfyller hygieniske krav og er trygg selv for allergikere. Prøven er dobbeltsidig, utstyrt med en tre-soners blokk med fjærer. Om ønskelig kan du hele tiden endre graden av stivhet. For å gjøre dette trenger du bare å snu madrassen opp ned.

Hver side er laget av forskjellige typer fyllstoffer. En av dem er laget av fleksibelt Flexfoam og forsterket med bomullsfilt. Brukeranmeldelser indikerer at det er veldig behagelig og varmt å sove i om vinteren.

Den andre siden er laget med kokosfiber. I dette tilfellet kommer et mer stivt belegg ut, som er designet for tunge mennesker. Overmadrassen er laget avjacquardstoff for å holde deg kjølig om sommeren.

Et stort antall forbrukere velger Fortuna Ascona-madrassen. Forbrukeranmeldelser karakteriserer den som den mest komfortable, oppfyller alle ortopediske krav og er så varm som mulig.

Madrass "Ascona Fortuna"
Madrass "Ascona Fortuna"

Serta-linje

Serta er et amerikansk selskap som produserer luksusprodukter for forbrukeren og de beste hotellene rundt om i verden. Den offisielle representanten for merkevaren i Russland er Askona. Takket være sin erfaring og kvaliteten på produktene hennes, har hun fått rett til å produsere amerikanske merkevarer i sine egne produksjonsanlegg.

Mange forbrukere har allerede satt pris på Serta (Ascona)-madrassen. Anmeldelser bekrefter at russiske modeller er produsert på grunnlag av en uavhengig fjærblokk. Samtidig er ikke antallet fjærer så stort, men høydepunktet er dekslene. De er fullt pustende og har økt slitestyrke.

Serta-serien med madrasser er også slående. Du kan velge en modell med naturlig og syntetisk fyllstoff. Samtidig har alle materialer som brukes europeisk sertifisering og er patentert.

Anmeldelser påpeker ofte byggekvaliteten. Madrasser synker ikke og støtter vekten til en person som ligger ned. På doble modeller merkes ikke bevegelsen til den andre partneren, så en komfortabel søvn er garantert.

Det er imidlertid noen ulemper. Madrasser Askona ("Ascona"), kundeanmeldelser merker dette, har økt stivhet. på grunn avsyntetisk fyllstoff er ofte ventilert i lang tid. Noen synes også de er litt overpriset.

"Ascona Astoria" fra Serta-linjen

Ascona Astoria-madrass ble laget ved hjelp av en unik teknologi. Anmeldelser om ham er ekstremt positive. Produktet er fullt ventilert, så det er ingen risiko for allergiske reaksjoner og utseende av insekter. For å opprettholde det nødvendige stivhetsnivået, brukes Support System fjærkompleks.

Madrassen holder svært godt på sin egen kroppsvarme takket være bruk av hvit filt. Madrassens omkrets støttes av Total Edge-systemet, som regnes som det beste i sitt slag.

Madrass "Setra Astoria"
Madrass "Setra Astoria"

Comfort Plus-modell

De som leter etter en rimelig modell med en blokk med uavhengige fjærer velger ofte Comfort Plus ("Ascona") madrassen. Anmeldelser viser at å sove på en lignende modell bidrar til å slappe helt av. Ryggraden er i riktig posisjon takket være den utmerkede støtten.

Mange liker Ascona Comfort-madrass. Anmeldelser bekrefter at modellen tåler tilstrekkelig belastning, men mister ikke forbrukeregenskapene. Den nødvendige stivheten til produktet er gitt av en filtpute. Anatomiske egenskaper er gitt av et lag med skum, som er i stand til å tilpasse seg kurvene til den sovende kroppen. I henhold til kvalitetsegenskaper og priskategori skiller madrassen seg sterkt ut, derfor er den veldig populær blant forbrukerne.

Anatomical models Family

Madrass "Ascona Family" anmeldelser fortjente barepositivt. Native-modellen er veldig populær. Produktet velges ofte av par som fører en aktiv livsstil. I dette tilfellet brukes en 7-soners fjærblokk, mens titaniumfjærer er installert i den. Anmeldelser nevner ofte at overflaten støtter den sovendes kropp perfekt, mens bevegelsene til den andre partneren blir dempet.

Forbrukere som stadig er på farten eller har ryggproblemer, anbefales av leger å bruke Ascona ortopedisk madrass. Anmeldelser bekrefter at Femeli-linjen fullt ut oppfyller alle kravene til miljøvennlighet og hygiene. Polstringen laget av bomullsfilt vattert med skum bidrar til termoregulering.

Hvilken modell å velge

Mange forbrukere har valgt Ascona-madrass til sengen. Som er bedre? Anmeldelser og egenskaper avhenger av kategori og fyllstoff.

I priskategorien opptil 10 000 rubler er det modeller med en avhengig fjærblokk. Deres fordel er den spesielle styrken til strukturen, lav pris og utmerket ventilasjon. Det er verdt å ta hensyn til Askona Smart-serien. Den har en myk base og en polyuretanfinish.

Barnemadrass "Ascona"
Barnemadrass "Ascona"

Priskategori opp til 20 000 rubler er preget av et høyt nivå av komfort, som gir et sett med uavhengige fjærer. Blant plussene er muligheten for å arrangere to personer med forskjellig bygning og vekt også notert. I dette tilfellet blir alle bevegelser til partneren slukket. I dette prissegmentet skiller Fiesta- og Family-modellene seg ut.

Hvis du er bekymret for ryggsmerter, osteokondrose og andre problemer med ryggraden, så trenger du produkter som i størst mulig grad tilpasser seg kroppens konturer. Du bør vurdere Ascona lateksmadrassen. Anmeldelser og pris er avgjørende ved valg. Lateks er en dyr komponent, så modeller kan ikke koste mindre enn 20 000 rubler. De mest populære modellene er Basic High og Twist.

Ortopediske skummadrasser anbefales for barn under 3 år. De beste eksemplene er Berry Kids og Tusty kids. For eldre barn og ungdom er det viktig at det gis myk ryggstøtte og at ryggraden utvikler seg riktig. Derfor er det nødvendig å kjøpe produkter med en blokk med uavhengige fjærer.

Hvilken er bedre?

Ofte spør kjøpere hvilke madrasser som er bedre enn "Ormatek" eller "Ascona". Anmeldelser indikerer at begge selskapene produserer høykvalitets soveprodukter, som inkluderer mange forskjellige modeller. For å forstå hvilken produsent du foretrekker, må du vurdere de viktigste nøkkelparametrene til produktene deres.

Alle materialer som brukes er identiske. Ascona kan imidlertid ikke tilby hestehårmadrasser.

Ascona har noen modeller som er utstyrt med Hour Glass-fjærer. I form ligner de et timeglass og krymper gradvis under drift. Med en svak belastning komprimeres de øvre og nedre delene, med en sterkere belastning - den midterste. På grunnlag av disse lages madrasser med NEXT GENERATION-blokken, som ikke har noen analoger i verden lenger.

Hver vår har sin egen individuelle sak. Uavhengig av presskraften og bevegelsesretningen, komprimeres de bare i vertikal stilling. Interessant nok finnes timeglassformede fjærer også i andre selskaper. Den "monterte" saken er imidlertid høydepunktet til Ascona.

Ormatek kan også skryte av sin patenterte fjærblokk. Fjærene er laget av en russisk produsent og består av forsterket wire. Materialet er svært spenstig og har lang levetid.

Begge selskaper bruker frivillig sertifisering. Skummadrasser bærer alltid CertiPUR-merket, som bekrefter absolutt helsesikkerhet.

Ascona er helt trygg på kvaliteten på produktene sine. De fleste modellene kommer med 20 års garanti. Hvis prøven har en proprietær base, øker garantiperioden til 25 år.

Ormatek er ikke så sjenerøse. Selskapet gir garanti i 10 år. Selskapet forplikter seg imidlertid til å eliminere problemene som har oppstått under drift innen kun to år etter kjøpet.

Verdimessig er begge selskapene omtrent på samme nivå. Derfor, hvis du trenger et produkt som vil oppfylle alle spesifikasjonene og samtidig har lang garanti, så bør du velge madrasser fra Askona.

Konklusjon

Ascona er den ledende produsenten av sovemadrasser. Produktene oppfyller fullt ut alle kvalitetsstandarder, oppfyller kravene til hygiene og ortopediske egenskaper. Blant de mange eksemplenedu kan velge den beste. Hvis budsjettet er begrenset, er et produkt med en Bonnel-fjærblokk ganske passende. Den tåler ganske høye belastninger og gir nødvendig stivhet og støtte for ryggraden.

For mer krevende kunder tilbyr vi helt fjærløse madrasser med minneeffekt. De tilpasser seg kroppens konturer og gir maksimal komfort under søvnen.

Anbefalt: