Mat "Grandorf" for hunder: anmeldelser av veterinærer, oversikt over sortimentet, sammensetninger

Innholdsfortegnelse:

Mat "Grandorf" for hunder: anmeldelser av veterinærer, oversikt over sortimentet, sammensetninger
Mat "Grandorf" for hunder: anmeldelser av veterinærer, oversikt over sortimentet, sammensetninger
Anonim

Helsen til kjæledyr avhenger i stor grad av kvaliteten på maten. Den ideelle løsningen er å velge en helhetlig mat. Disse inkluderer hypoallergen mat for hunder "Grandorf". Tilbakemeldinger fra eiere og veterinærer om det, sammensetning, fordeler og ulemper vil bli diskutert i artikkelen.

Hva er produktet?

Det presenterte produktet er produsert i Italia og Belgia og oppfyller alle europeiske kvalitetsstandarder. Produksjonen sørger for streng kontroll i alle stadier av produksjonen, slik at forbrukeren kan være sikker på å velge fôr hentet fra naturlige ingredienser. Ikke rart at fôret "Grandorf" for hunder får positive anmeldelser - både fra eiere av firbeinte dyr og fra veterinærer.

Produktoppsett

Det er ikke så lett å velge et balansert kosthold for hunden din avhengig av alder. Å mate naturlig mat er ikke praktisk for alle eiere, siden det krever en betydelig tidsinvestering.

Derfor, spesialistene i selskapet "Grandorf"utviklet en linje med produkter skreddersydd for de ulike behovene til hunder. Tot alt er det 4 kategorier mat produsert av dette merket: med probiotika, lavkorn, kornfri og våt. La oss dvele ved hver enkelt mer detaljert.

grandorf for hunder anmeldelser veterinærer
grandorf for hunder anmeldelser veterinærer

Probiotisk mat

Produktet inneholder naturlige mikroorganismer Enterococcus faecium, de bidrar til å normalisere fordøyelseskanalen. Å mate hunden din daglig med denne typen mat lar deg gjenopprette tarmmikrofloraen og opprettholde den i en sunn tilstand. Som et resultat absorberes næringsstoffer bedre, mangelen på mikro- og makronæringsstoffer utjevnes, dyrets tilstand forbedres, pelsen blir silkeaktig og skinnende.

Probiotika tilsettes mat i form av magesyreresistente kapsler på slutten av tilberedningssyklusen. Dette lar deg beholde dem i feeden.

Produktet er pakket i poser på 1, 3 og 12 kg og finnes i to versjoner - for voksne hunder uansett størrelse og for små. Anslått strømkostnad:

  • 1 kg for alle hunder koster 680 rubler, for miniatyrhunder - 740 rubler;
  • 3 kg for små raser - 1849 rubler, små raser - 1700 rubler, alle - 1400 rubler;
  • 12 kg - egnet for alle hunder, prisen er 5500 rubler.

Low Grain

Denne maten er basert på brun ris, lam eller hvit fisk. På grunn av den glutenfrie formelen er dette fôret egnet for valper og kjæledyr med sensitiv mage. Ris inneholder også B-vitaminer, mineralkomponenter, og det er uniktenergikilde.

En av matlinjen - "Lamb with Rice" - er tilgjengelig i seks versjoner for forskjellige hunderaser:

  • Fôr for drektige og ammende hunner av små og mellomstore raser og valper.
  • "Junior" - for valper fra 4 måneders alder, samt tisper av mellomstore og store raser under drektighet og mating av babyer.
  • "Mini" - fôr "Grandorf" for hunder av små raser (anmeldelser om produktet merker dets unike sammensetning, som positivt påvirker kjæledyrs velvære og helse).
  • "Medium" - for mellomstore firbeinte.
  • "Maxi" - for kjæledyr av store raser.

I samme kategori produseres White Fish with Rice for voksne hunder. Kostnaden for fôr er 600-5000 rubler.

Kornfri

I disse "Grandorf"-fôrene er det potetsøtpotet i stedet for frokostblandinger. Eksperter har utviklet to versjoner av produktet, som inneholder en stor mengde kjøtt. Fôret passer for hunder som er utsatt for allergi, forstyrrelser i fordøyelsessystemet, hårtap og økt hudfølsomhet. Fôr er beregnet på pelskledde kjæledyr eldre enn ett år, kostnadene er fra 600 til 5000 rubler.

Våt

Dette er hermetikk som veier 150-400 gram. I disse kjøttproduktene - 80%. I anmeldelser av hermetikk "Grandorf" for hunder, merker forbrukerne den behagelige lukten av produktet. Bank koster 100-170 rubler. Konsistensen på maten ligner en pate, dette alternativet er egnet for hunder med en allergisk reaksjon. Den produseres i følgende typer: "Kalvekjøtt", "Kanin", "Lam", "Kylling med ris", "Talkia". Avanmeldelser, mat "Grandorf" for hunder fra denne linjen kan gis som en uavhengig rett, eller vekslet med tørre granulat

Feedsammensetning

Alle typer mat produsert av Grandorf tilhører premiumklassen i helhetskategorien. Dette er de høyeste kvalitetsproduktene som er tilgjengelige på markedet i dag. Sammensetningen av fôret inkluderer kun naturlige ingredienser av høy kvalitet. Kjøttdelen opptar minst 40 % av den totale sammensetningen av fôret. Disse er lam, and, kalkun, kanin og fisk.

mat grandorf for hunder av små raser anmeldelser
mat grandorf for hunder av små raser anmeldelser

Kjøtt i fôret er tilstede i dehydrert tilstand, vann fjernes fra det under bearbeiding, slik at komponentene ikke forringes i lang tid. I tillegg er ingrediensene hypoallergene og egnet for hunder med sensitiv fordøyelse og allergier.

Kjøttkomponenten har lavt kaloriinnhold og samtidig optimal mengde aminosyrer og vitaminer. Fiskekjøttet har samme indikatorer, og inneholder også en stor mengde flerumettet fettsyre Omega-3.

I tillegg til kjøtt (fisk) inneholder fôret:

  • krill - en sjømat rik på jod, natrium, kalium, magnesium, kalsium;
  • carob, som inkluderer tanniner, proteiner, sporstoffer, vitaminer, pektin;
  • ris er en kilde til kalorier og fiber;
  • ekstrakter av frukt, grønnsaker, urter med antimikrobielle, antivirale og antibakterielle effekter;
  • kondroitin, glukosamin - kondrobeskyttere som bevarer helsenbein og leddbånd;
  • vitaminer og mineraler - andelen av disse komponentene er økt sammenlignet med tørrfôr i andre klasser fra andre produsenter.

Takket være en så gjennomtenkt sammensetning av fôret, får hunden en daglig norm av nyttige stoffer, makro- og mikroelementer for sin helse og et tilfredsstillende liv. Anmeldelser av fôret "Grandorf" for små hunder, samt mellomstore og store, bekrefter disse egenskapene.

grandorf hundemat anmeldelser veterinærer
grandorf hundemat anmeldelser veterinærer

Maten inneholder ikke ingredienser som forårsaker allergi:

  • wheat;
  • s alt;
  • kunstige tilsetningsstoffer;
  • soy;
  • mais;
  • beets;
  • egg;
  • GMO;
  • kylling og fettet.

Produktfordeler

I fôret til det presenterte merket, det optimale settet med naturlige næringsstoffer, vitaminer, mikro- og makroelementer. De har en stor mengde kvalitetskjøtt og fisk. Ved å mate lignende mat som hunder:

  • opprettholder balansen i mikrofloraen i fordøyelseskanalen;
  • styrker bein og ledd;
  • normaliserer arbeidet til det kardiovaskulære systemet;
  • øker immunforsvaret;
  • forbedrer fordøyelsen;
  • reduserer risikoen for allergier;
  • muskler vokser ordentlig;
  • reduserer risikoen for bukspyttkjertelbetennelse.

Ulemper med feed

Blant manglene ved de aktuelle produktene er det verdt å fremheve en liten mengde fiber - kun 5 % av den påkrevde normen. Det kan forårsake oppblåsthetdiaré eller forstoppelse.

Noen eiere liker ikke det faktum at mat kun distribueres via Internett og ikke er tilgjengelig i vanlige dyrebutikker. Denne funksjonen er assosiert med negative anmeldelser om tørrfôret "Grandorf" for hunder.

anmeldelser av hundemat
anmeldelser av hundemat

Hvor mye å gi?

Gitt at næringsverdien og metningen med vitaminer og nyttige elementer i de presenterte produktene er høyere enn i noen andre, anbefaler produsenter en betydelig lavere fôrhastighet per måltid. Tabeller over daglige volumer er plassert på pakkene. Men husk at det er omtrentlige serveringsstørrelser. Det er nødvendig å beregne mengden mat for et bestemt kjæledyr basert på vekten, alderen og oppførselen til dyret.

veterinærtips

Omtaler om "Grandorf" for hunder er stort sett positive, men for at kjæledyret skal ha nytte av maten, bør du følge noen anbefalinger:

  • firbeinte venn bør ha tilgang til rent vann til enhver tid;
  • ikke bland ulike typer mat - for eksempel tørrfôr og naturlig fôr, ellers kan ubalansen i hundens kropp rett og slett ikke unngås, fordøyelsesproblemer vil gjøre seg gjeldende umiddelbart;
  • du kan ikke mate mat fra eiernes bord, søt, krydret, røkt, s alt mat;
  • Valper bør få mat som er designet eksklusivt for deres alder.

Hvis hunden går inn i et for aktivt liv eller er drektig og mater valper, økes den daglige fôringshastigheten i dette tilfellet.

Det skal sies at ikke alleVeterinærer støtter i dag ideen om å mate hunder med tilberedt mat. De er av den oppfatning at ingenting kan erstatte naturlig mat, uansett hvor høy kvalitet industrifôret er. Kanskje de har rett. Imidlertid styres eiere som velger ferdige produkter til kjæledyrene ikke bare av mangelen på tid til å tilberede daglige måltider til kjæledyrene, men fremfor alt av den balanserte sammensetningen av maten som produseres. Og hvis alternativet for å mate hunden "tørking" allerede er valgt, er det verdt å foretrekke de høyeste kvalitetsstillingene som tilbys av moderne selskaper som produserer varer for firbeinte dyr. Og selvfølgelig fortjener matmerket som er omt alt i artikkelen de høyeste plasseringene i rangeringene.

food grandorf for små hunder anmeldelser
food grandorf for små hunder anmeldelser

Hvor og av hvem er produktet laget?

Grandorf ble grunnlagt i Frankrike for over 50 år siden. Veterinærer, teknologer og oppdrettere deltok i utviklingen av oppskriften.

I dag produseres mat i Belgia, Italia og Thailand.

I Russland kan feeden til det presenterte merket bare kjøpes via Internett, dessverre er det ingen andre måter å kjøpe den på ennå.

Produktene produseres på moderne høyteknologisk utstyr i lavtemperaturmodus, som lar deg spare vitaminer og alle nyttige stoffer.

tørrfôr grandorf for hunder anmeldelser
tørrfôr grandorf for hunder anmeldelser

Ekspertuttalelser

Omtaler av veterinærer om «Grandorf» for hunder er stort sett positive. Eksperter karakteriserer det som det høyeste kvalitetsproduktet av mangefor tiden på markedet. Som fordeler kaller leger en balansert sammensetning, høy fordøyelighet og ernæringsmessig verdi. Ifølge dem er dette det perfekte mat alternativet for firbeinte venner i alle aldre.

Kynologer anbefaler å kjøpe Grandorf-fôr, til tross for at produktet ikke anses som billig, men når det kommer til helsen og humøret til hunden, er alle kostnader verdt det.

Etter vurderinger fra veterinærer, skiller Grandorf hundemat seg ut blant andre kjæledyrprodukter på markedet. Maten har en unik sammensetning, og anbefales derfor av eksperter.

Det er imidlertid også isolerte negative anmeldelser. Forbrukere, som lurte på Grandorf-fôrprodusenten, fant ut at det rett og slett ikke finnes et slikt varemerke i Europa. Og selv om produktet er produsert i europeiske land, men det ikke er registrert der, blir produktet utgitt på grunnlag av en inngått kontrakt. Det vil si at ethvert anlegg leverer utstyret sitt for produksjon av fôr, men er ikke ansvarlig for sammensetningen av produktene. Derfor er det rimelig tvil om kvaliteten på produktet, og mange veterinærer og hundeførere slutter å anbefale innkjøp av mat til dyreeiere.

grandorf for hunder av små raser anmeldelser
grandorf for hunder av små raser anmeldelser

Tilbakemeldinger fra verter

Eieranmeldelser om Grandorf hundemat er ikke alltid entusiastiske. Noen verter påpeker dens mangler:

  • hund spiste ikke den anbef alte porsjonen;
  • allergic;
  • ull har blittfalle ut;
  • urimelig økt mengde ekskrementer;
  • høy pris per pakke.

Slike anmeldelser er sjeldne, men de finnes. Ingen avbrøt den individuelle reaksjonen på produktet, og det som er bra for en hund passer kanskje ikke for en annen i det hele tatt. Uansett er det viktig å sjekke med veterinæren din før du introduserer en ny type fôr til kjæledyrets diett.

De fleste av eierne, etter å ha kjøpt mat "Grandorf" til hunder, har gitt ekstremt positive anmeldelser om det. Eierne av firbeinte venner understreker at produktene til det presenterte merket rett og slett ikke har noen feil. Etter å ha brukt den, ble kjæledyrets avføring, forstyrret av ernæringen fra andre produsenter, normalisert, allergiene forsvant og håret sluttet å falle av.

Omtaler om "Grandorf" for hunder av små raser og andre er stort sett positive. Kjæledyr er glade for å konsumere det foreslåtte produktet, er i godt humør, muntre og energiske.

Dyrens pels får en behagelig glans, og immuniteten blir sterk.

Eierne legger ikke bare vekt på kvaliteten på maten, men også den praktiske pakkingen av varene, som også er viktig.

Med tilbakemeldingene om "Grandorf" for hunder fra eiere og veterinærer, kan vi trygt si at fôret er av høy kvalitet, og derfor øker etterspørselen etter det.

Anbefalt: