Konduktivt fett: anbefalinger for påføring

Innholdsfortegnelse:

Konduktivt fett: anbefalinger for påføring
Konduktivt fett: anbefalinger for påføring
Anonim

Konduktivt fett er et svært viktig materiale som brukes for å eliminere friksjon mellom kontaktene i patroner. Eksperter sier at for hver slik enhet er det et smøremiddel. Les mer om stoffet ovenfor nedenfor.

Konduktivt fett: påføring

Stoffet ovenfor brukes i nesten alle patroner. Hovedoppgaven er å redusere friksjonsnivået ved kontaktpunktene for elektrisitet.

ledende smøremiddel
ledende smøremiddel

Spesialister merker seg at stoffet ovenfor bare skal brukes i de delene av utstyret der det opprinnelig ble brukt av produsenten.

Det andre formålet med dette smøremiddelet er å gi det beste nivået av ledningsevne.

Det bør bemerkes at noen eksperter mener at ledende kontaktfett kan øke ladningen til fotolederen og den magnetiske valsen. Men anbefalinger om å gjøre det når et problem som mørk utskrift oppstår, vil egentlig ikke gi et positivt resultat. Bli kvitt mørketbilde og mørk bakgrunn på denne måten er nesten umulig.

Hvordan forberede en smørepatron

ledende patronfett
ledende patronfett

Når du fyller på elementet ovenfor, sørg for at alle dets elektriske kontakter er grundig rengjort for skitt og gammel toner. Tross alt er disse forurensningene i de fleste tilfeller hovedårsaken til den ikke særlig gode ladningen av fotolederen og den magnetiske akselen.

Patronkontakter rengjøres med isopropylalkohol og en vanlig tørr klut, alltid lofri.

Sistnevnte skal ikke inneholde fibre. Du kan også bruke til rengjøring og børster (også lofri). Spesielle tonerservietter anbefales ikke til dette formålet. De er impregnert med mineralolje og skal kun brukes til å rengjøre utsiden av patronen.

Isopropylalkohol, som inneholder mer vann, etterlater overflaten som rengjøres fuktig i lang tid. Derfor er konsentrasjonen på 91-99 % ideell for å fjerne forurensninger på innsiden av patronen. Eksperter advarer om at ovennevnte smøremiddel kun skal påføres på en usedvanlig tørr overflate. Unnlatelse av å gjøre det kan føre til problemer med kassettytelse.

Slik påfører du smøremiddel riktig

ledende kontaktfett
ledende kontaktfett

Konduktivt fett må brukes svært forsiktig. Den påføres i et tynt lag, hvis tykkelse er omtrent lik tykkelsen på bladet franotatbok.

Du kan bruke en trebørstespiss som improviserte materialer. Med den kan smøremidlet ovenfor doseres godt.

Hvis det ledende fettet på en eller annen måte kommer på andre deler av patronen, kan det hende at det ikke har en særlig gunstig effekt på driften. Dermed vil utskriftskvaliteten bli merkbart dårligere. For eksempel, hvis en liten prikk med smørepulver ved et uhell faller på overflaten av PCR, vil en defekt som gjentatte svarte prikker oppstå.

Spesialister merker seg at smøremidlet ovenfor bør ligge på overflaten til neste fylling.

Konduktiv patronfett: påføring

Eksperter merker at du ikke i noe tilfelle bør bytte smøremiddel for patronen. Det vil si at det er en viss substans for en bestemt modell. Bruksanvisningen inneholder detaljert informasjon om det ledende smøremiddelet for denne patronen.

Først etter grundig rengjøring av elementet ovenfor kan smøremiddelet påføres. Ved kassettfeil påføres ledende fett på samme overflate som originaldelen.

Arbeid med materialet ovenfor bør være forsiktig. Enhver uaktsomhet i bruken kan føre til utstyrsfeil.

Anbefalt: