Gratulerer til lærere - takknemlighet

Innholdsfortegnelse:

Gratulerer til lærere - takknemlighet
Gratulerer til lærere - takknemlighet
Anonim

Enig, lærere gir oss mye kunnskap. De lærer oss ikke bare visse disipliner. De lærer oss om livet. De gir et stort bidrag til fremtiden vår. Og hvis en ferie plutselig nærmer seg, ikke glem å forberede en vakker gratulasjon til lærerne. Gi dem denne gaven. Tro meg, de vil bli veldig fornøyde.

gratulerer til lærerne
gratulerer til lærerne

Gratulerer til lærere med takknemlige ord

Hver ferie, enten det er nyttår, 8. mars eller en annen høytidelig begivenhet, er en flott anledning til å si "takk" til lærerne dine og ønske dem alt godt. Vakre gratulasjoner til lærere er en fin måte å uttrykke takknemlighet på. Fortell lærerne at vi utvikler oss takket være dem. Det er de, lærere med stor bokstav, og ikke noen tilfeldige mennesker, som søker å gi sin kunnskap og livserfaring videre til den yngre generasjonen. Dette fortjener selvfølgelig stor respekt.

Gratulasjoner til lærerne uttales på vegne av hele klassen. Selv om selvfølgelig ingenting kan hindre deg i å gratulere læreren separat. Denne gesten til læreren vil definitivt bli husket i lang tid. Arbeidet til en lærer er uvurderlig, og fortjener derfor en anstendig belønning. Dessverre,lærerlønningene er urimelig lave. Derfor vil han være svært glad for å motta din takknemlighet i form av gode ønsker.

Nyttårshilsen til læreren
Nyttårshilsen til læreren

Legg til et postkort

Gratulerer til lærere er best akkompagnert av en festlig avis. Eller et postkort. Selvfølgelig skal det være vakkert og tematisk. Nyttårshilsener til læreren kan for eksempel skrives på et postkort med bilde av juletrær, kuler, snølandskap osv. Et kort med blomster passer til 8. mars. Det kan kjøpes i butikken, eller enda bedre, gjør det selv. Det viktigste er å forberede oppriktige varme ord.

gratulerer til læreren i prosa
gratulerer til læreren i prosa

Pass på å minne lærerne på at de investerer sin erfaring og ferdigheter daglig i elevene sine, gir dem evnen til å tenke kreativt, ta en ansvarlig tilnærming til å ta ulike beslutninger, handle på en realistisk måte og oppfatte verden. Så ønsk dem at hver neste dag åpner nye horisonter for dem profesjonelt, menneskelig lykke og takknemlige studenter.

Husk at dere ikke alltid er lydige og flittige elever, dere er ikke alltid oppmerksomme i klasserommet og lytter til lærernes instruksjoner. Si at du setter pris på arbeidet og omsorgen deres, takk dem for alt de gjør for deg.

Prøv å lage postkortet ditt origin alt. Legg til litt fantasi. Bruk for eksempel lærerens favorittfarger. Postkort-collager ser også veldig originale ut. PÅdu kan legge utklipp fra blader eller bilder med ønsker som grunnlag.

Ikke glem blomstene

Nyttårshilsener til læreren, eller gode ord til en hvilken som helst annen feiring, må bare suppleres med en vakker bukett. Det vil bli en uforglemmelig gave hvis du forbereder den originale presentasjonen. Hovedsaken er at blomstene, som takknemlige ord, er oppriktige, fra bunnen av hjertet.

dikt gratulerer til læreren
dikt gratulerer til læreren

En bukett kan forresten også lages ikke-standard - for eksempel av leker eller søtsaker. Men det mest minneverdige alternativet vil være en bukett med skrivesaker - blyanter og binders!

Og en ting til. Til å følge din gave og gratulasjoner er også den såk alte "lekser". På feriedagen, forbered interessant informasjon om emnet for hver leksjon. Jobb hardt som du skal. For hver lærer er det nødvendig å velge en passende overraskelse. Gi for eksempel en "skribent" en scene fra et verk tildelt for lesing hjemme, rollespilt og for en "geograf" - et hjemmelaget album med fotografier og bilder av eksotiske land, med ønsker om å reise dit før eller seinere. For en lærer i fremmedspråk passer gratulasjoner i engelsk, tysk eller fransk. Læreren vil selvfølgelig være veldig glad for ønsket om å undervise i faget sitt

Og hvis det legges til en festlig konsert til denne … Forbered den for hele lærerstaben, ikke glem noen og ikke etterlate noen. Kom med en nominasjon for å gratulere lærere. Involver så mange frivillige som mulig, og tenk deg omscenario.

Poesi og prosa

Og til slutt. Du kan velge å gratulere læreren i prosa eller på vers. Alt avhenger av dine talenter og fantasi. I det første tilfellet vil det høres omtrent slik ut:

"Våre kjære lærere! Vi gratulerer dere oppriktig med ferien. Vi ønsker dere oppriktig god helse, enorm lykke, suksess i arbeidet og alle anstrengelser. Måtte elevene dine aldri forstyrre dere, men bare glede dere over deres prestasjoner. Alt dette er din fortjeneste. Vi er takknemlige for deg for din kjærlighet og tålmodighet. Fredelig og klar himmel over hodene dine!"

Dikt-gratulerer til læreren vil definitivt glede. For eksempel:

Hvor mange år har allerede gått, Vi kan ikke stoppe dem.

Og hele tiden du prøvde

For å lære oss noe.

Vi sier "takk" til deg

Takk for innsatsen!

La både lykke og helse

De kommer hjem til deg på ferien!

Eller som dette:

Kjære læreren vår, Vi liker deg veldig godt!

Bare deg når som helst

Gi oss en rask løsning!

Du er rettferdig, snill, Du er et eksempel for oss!

Gratulerer deg i dag

Favorittklassen din!

Men uansett hvilke gratulasjoner du velger, vil læreren bli fornøyd uansett. Han vil føle din kjærlighet og respekt. Og dette, vel å merke, er veldig viktig!

Anbefalt: