Bryllupsgratulasjoner fra foreldre. Bryllupshilsen fra brudens foreldre
Bryllupsgratulasjoner fra foreldre. Bryllupshilsen fra brudens foreldre
Anonim

For foreldrene til de nygifte er bryllupet en rørende og viktig begivenhet, fordi det er på denne dagen barna deres blir selvstendige og uavhengige så å si «forlate foreldreredet». Over hele verden finnes det ingen nærmere og kjærere mennesker enn mamma og pappa. Derfor vil den mest oppriktige, mest oppriktige, snille, milde og vakre, selvfølgelig, være bryllupsgratulasjoner fra foreldre.

La oss se på hovedpunktene som foreldre bør være oppmerksomme på når de forbereder bryllupsønsker, samt gi eksempler på mulige gratulasjoner.

Regler for bryllupsgratulasjoner

Selvfølgelig kan du ønske barna lykke og kjærlighet i flere timer, men husk at bryllupsgratulasjoner fra foreldre til unge ikke bør være lange - ikke mer enn 3-4 minutter, så tenk nøye gjennom det meste viktige, varmeste og viktige ønsker. Ordene og uttrykkene dine skal være lyse og minneverdige, slik at oppmerksomheten til alle gjestene trekkes til talen din. For å gi følelsesmessige gratulasjoner, kan du brukeordtak eller aforismer.

Bryllupshilsen fra foreldre
Bryllupshilsen fra foreldre

Noen tips for å komponere bryllupshilsener

For det første bør bryllupshilsener fra foreldre være korte og forståelige for alle. Derfor, når du forbereder deg til bryllupsskålen, bruk enkle setninger som er enkle å forstå for publikum. Du kan også huske en morsom historie fra barnas liv og fortelle gjestene om det, kort inkludere det i gratulasjonene dine. Ikke snakk om ting som kan hekte eller skade din sønn eller datter.

Bryllupsdagen blir veldig spennende, så for ikke å bli forvirret og ikke glemme den forberedte talen, er det bedre å skrive den ned og ta den med. Før du gratulerer, les de tiltenkte ordene på nytt og la dem ligge ved siden av deg. Det er bedre å lese bryllupsgratulasjoner til nygifte fra foreldre enn å fortelle dårlig og avvike fra å flyte over av følelser. Når du holder en tale, sørg for å se på de nygifte.

Bryllupsønskeskjema

Som regel er øyeblikket for begynnelsen av gratulasjoner til de unge ikke klart definert av bryllupsmanuset, siden programlederen uavhengig navigerer når han skal gi ordet til svigermor og svigerfar, samt svigermor og svigerfar. Oftest er bryllupsgratulasjoner fra foreldre de første som blir utt alt. Etter talen blir de nygifte gratulert av besteforeldre, søstre, brødre og andre gjester.

Vær forberedt på at toastmasteren vil forberede en spesiell seremoni fra dine ønsker til barna. Vanligvis er bryllupsgratulasjoner fra foreldre ledsaget av rolig sjelfull musikk eller lyseffekter. Formen på dine avskjedsord og ønsker kan være annerledes. Du kan for eksempel uttrykke deg i poesi eller prosa. Det kan også være bryllupsgratulasjoner fra foreldre med deres egne ord. Velg det mest praktiske alternativet for deg. Faktisk er det ikke så viktig hvordan du bestemmer deg for å gratulere bruden og brudgommen, siden det viktigste i gratulasjonen ikke er dens form, men oppriktigheten i ordene dine. Alle foreldre er stolte av barna sine, så bruk foreldretalen din til å vise hvor stolt du er av arvingene dine. Velg de mest ømme og rørende ordene adressert til de nygifte - og ingen av de tilstedeværende vil forbli likegyldige til den høytidelige begivenheten.

Bryllupshilsen fra brudens foreldre
Bryllupshilsen fra brudens foreldre

Bryllupsgratulasjoner fra foreldre - dikt

Hvis du er kunstnerisk og føler deg avslappet foran et stort publikum av lyttere, er gratulasjoner på vers det mest passende alternativet for deg. Her er noen eksempler på bryllupsønsker fra foreldre.

I dag er din spesielle dag, Behold dette øyeblikket for alltid!

La familien være glade, Måtte livets reise bli lett.

Behold hengivenhet, tro, ømhet, Brann i øynene fra de første møtene.

Og ringene dine er gull, Vet hvordan du sparer for alltid!

Vi gratulerer deg hjerteligst!

Vi ønsker deg en lys vei, God helse og forståelse.

Vi ønsker barnebarn, Barn er vår svakhet, Og vi spør veldig lite, Det er omtrent fem barn.

Lahuset vil være fullt av latter, La øynene dine gnistre av lykke.

Måtte solen skinne sterkt i livet ditt, Og kjærligheten vil aldri falme.

Denne dagen er glad, Vi vil spesielt si

Gi varme og kjærlige ord.

Ønsker deg lys lykke, Stor kjærlighet og varme.

Første datter og andre sønn, En vennlig og sterk familie.

Vær nærmest i årene som kommer, Kjenner ikke problemer og avskjeder!

Bryllupsgratulerer i prosa

Bryllupsgratulasjoner i foreldrenes prosa består av de mest ømme og kjærlige ordene rettet til barn. Du kan starte gratulasjonene dine med minner fra barndommen til de nygifte, eller du kan umiddelbart gå over til ønsket selv. Her er noen mulige bryllupsskåler.

Bryllupsgratulasjoner fra foreldre med deres egne ord
Bryllupsgratulasjoner fra foreldre med deres egne ord

Kjære barn! Så dagen har kommet da du har modnet, opprettet din unge familie og forlater foreldrehjemmet vårt. Vi ønsker deg stor kjærlighet, forståelse og gjensidig respekt. Sett pris på hverandre gjennom hele livet. Husk: fra i dag er dere en enkelt helhet, dere er en familie, nå er det ingen nærmere person på jorden enn dere er for hverandre. Lev sammen, se i samme retning med sjelevennen din, hjelp og hjelp hverandre. Vel, vi vil være der og vil alltid støtte deg på livets vei.

Kjære og kjære barn! I dag har du den mest etterlengtede, viktigste og lykkeligste dagen i livet ditt - bryllupsdagen. Husk det hvert minutt og husk når det blirlei seg. Vi ønsker at familien din skal være den lykkeligste og mest vennlige i hele verden, pass på å sette pris på og respektere hverandre. Vi ønsker at bruden skal bli en omsorgsfull hjemmeværende, bestevenn og lykkelig mor. Vi ønsker at brudgommen skal bli en sterk "vegg" og støtte for familien hans! For dere, våre kjære, vær sunne og elsk hverandre, så ordner seg resten! Bitter!

Våre kjære barn! I dag er det din dag, familien din har bursdag. Vi ønsker deg kjærlighet, gå gjennom hele livet med den og behold den til gullbryllupet. Del alle gleder og sorger med hverandre, og la ingenting kunne føre dere på villspor. Behold og beskytt din kjærlighet, sett pris på, forstå og respekter hverandre. Vi ønsker deg at familien din blir sterkere og sterkere for hvert år som går. Slik at hjemmet ditt fylles med barns latter og glede. For deg, kjære! Bitter!

Vår kjære (navnene på brudeparet). På denne spesielle dagen ønsker vi dere et langt liv sammen i stor kjærlighet og vanvittig lykke. Vi ønsker deg velvære, vennlighet, lykke til i livet. La hver dag tilbringes sammen være uforglemmelig og interessant. Sett pris på, respekter og hjelp alltid hverandre, for det er ingen større lykke i verden enn en sterk og vennlig familie. Vi ønsker at du snart skal høre barnas latter. Vi er veldig glad i dere, våre kjære barn. For din nye familie. Bitter!

Bryllupshilsener fra brudens foreldre

Selvfølgelig, for alle foreldre symboliserer et bryllup avskjed med et barn, for på denne dagen blir barna deres voksne og går inn idin egen livsbane. For brudens far er dette dagen da han gir sitt dyrebare kjæledyr, den lille prinsessen, i brudgommens sterke og pålitelige hender. For moren til bruden betyr et bryllup opprettelsen av sin egen ildsted av datteren, så hun vil så gjerne dele livserfaringen med henne og si avskjedsord. En bryllupsgratulasjon til en datter fra foreldrene hennes kan være både i vers og i prosa. Det er opp til deg å bestemme. Selvfølgelig er en datter "blomsten" til hver familie, så bryllupsgratulasjoner fra brudens foreldre vil være ømme og rørende. Her er noen eksempler på å gratulere datteren din med bryllupet.

Bryllupsgratulerer til de nte fra foreldrene
Bryllupsgratulerer til de nte fra foreldrene

Gratulerer fra brudens foreldre på vers

I dag er du fantastisk, datteren min, En tåre triller av lykke.

Fordi du nå har din egen familie, Hvem du ønsket deg så lenge.

Så vær en fantastisk kone, Omsorgsfull og øm.

Og alltid ta vare på komforten i familien, Og vær venn med ektefellen din.

Bryllupsgratulerer til sønn fra foreldre
Bryllupsgratulerer til sønn fra foreldre

Hvor fort årene har gått, Og du har blitt voksen, datteren min.

Som i går tok jeg deg i hånden til skolen, Og i dag har du et slør, Begynnelsen på et nytt liv.

Måtte livet ditt være fullt av kjærlighet, Lykke og varme.

Barnas latter vil fylle huset, Sammen med din ektefelle skal du i gullbryllupet.

Gratulerer fra brudens foreldre i prosa

Kjære datter!Vi la aldri merke til hvordan du vokste opp og ble den vakreste bruden. Vi husker deg som en liten jente, som, det ser ut til, ble flettet i går, og i dag er du allerede med et slør på hodet. Og på denne betydningsfulle dagen ønsker vi deg uendelig lykke. Vi vil at kjærlighetens ild alltid skal brenne i huset ditt. Så vær den beste konen og vennen for din ektefelle, hjelp ham, del både glede og sorg med ham. Sett pris på og respekter hverandre.

Vår kjære datter! I dag er den viktigste dagen i livet ditt. Så la hele livet ditt være like lykkelig, lyst og uforglemmelig som i dag. Vit at for oss vil du alltid være den mest elskede og dyrebare datteren. Derfor ønsker vi at familien din skal være like vennlig, pålitelig og sterk som vår. Vår kjære, bli ett med din ektefelle, gå gjennom livet bare sammen, hjelp og hjelp hverandre. Vær den mest elskede og trofaste hustruen.

Bryllupshilsener i foreldrenes prosa
Bryllupshilsener i foreldrenes prosa

Gratulerer til sønn fra foreldre

Bryllupsgratulasjoner til sønnen fra foreldrene kan sies først av faren, og deretter av moren. Siden pappa er familiens overhode, bør gratulasjonene hans være mer nøyaktige og konsise sammenlignet med gratulasjoner fra mamma. Alle barn vet hvor mye en mor elsker, så barn vet også at ord ikke kan formidle alle hennes følelser og følelser.

Gratulerer fra brudgommens far til sønnen

Kjære barn, dagen har kommet da dere forlater foreldrehjemmet og starter livet sammen. Jeg kan ikke love deg at det blir enkelt og bekymringsløst. Men gårsammen vil dere takle alle vanskelige situasjoner. Måtte ansiktene dine alltid ha det samme smilet som i dag. Min sønn, vær en sterk og pålitelig støtte for (navnet på bruden), elsk og respekter henne hele livet. Lykke til, kjære barn.

Sønnen min, i dag skapte du familien din. Husk at du nå er fullt ansvarlig for fremtiden hennes. Så la henne være den lykkeligste i hele verden. La familien din fylles opp med barn, for lykke er i dem. Elsk hverandre.

Gratulerer fra brudgommens mor til sønnen

Sønnen min, du er det mest dyrebare jeg har. Men i dag lar jeg deg gå til et annet hus - til ditt nye hjem, jeg overlater deg til din kjære kone slik at hun elsker og setter pris på deg, slik jeg gjorde. Tross alt er en mann en pålitelig venn som alltid bør være der, og en kone er hans trofaste støtte. Jeg gir bort sønnen min, men lov meg at jeg snart skal bli bestemor. Jeg ønsker deg kjærlighet, lykke og et langt, langt giftliv.

Bryllupsgratulasjoner fra foreldres dikt
Bryllupsgratulasjoner fra foreldres dikt

Min elskede sønn, i dag er din viktigste dag - bursdagen til familien din. Jeg kan med sikkerhet fortelle deg at i familielivet er det ingenting mer verdifullt enn gjensidig kjærlighet og barn. Så la barnas latter høres ut i familien din skapt sammen med (navn på bruden), og dere vil alltid ha glede av hverandre, forstå hverandre og respektere. Måtte kjærligheten din aldri gå ut, men bare skinne lysere og klarere for hvert år. Lykke til, kjære barn.

Som du kan se, kan bryllupshilsener være annerledes. Lytt til rådene våre, plukk opp vakre ord eller vers fra denne artikkelen, vel,Uttrykk selvfølgelig bare de mest ekte og oppriktige følelser til barna - og de vil huske ordene dine i lang tid.

Anbefalt: