Vakre bryllupsgratulasjoner fra bestemor

Innholdsfortegnelse:

Vakre bryllupsgratulasjoner fra bestemor
Vakre bryllupsgratulasjoner fra bestemor
Anonim

En høytidelig dag, en bankett, mange gjester, som hver og en vil si sitt ønske til de unge. Men ingenting rører mer enn ord fra de kjære og nærmeste. Bestemors bryllupshilsener er en spesiell del av ferien.

bryllupsgratulasjoner fra bestemor
bryllupsgratulasjoner fra bestemor

Det spiller ingen rolle om det er avskjedsord eller en liten tur gjennom barndomsminner, det viktigste er oppriktighet. Og hvis overdreven spenning hindrer deg i å samle tankene dine, vil denne artikkelen hjelpe deg med å finne den rette gratulasjonen.

Evige sannheter

"Kjære nygifte! I dag har dere, som alle gjester, hjerter som flagrer. Ofte finner ikke den eldre generasjonen et felles språk med den yngre, men i dag er det ikke slik. Kjærlighet, respekt, gjensidig forståelse, tillit er evige sannheter, som var og forblir de viktigste i livet til et ektepar. Jeg skulle ønske at de alle harmonisk eksisterer ved siden av deg ogaldri glemt på grunn av hjemlige problemer".

Kjærligheten overvinner alt

"Jeg vil gratulere med bryllupet fra min bestemor til de unge. Du vil ha både oppturer og nedturer fremover, men hvis kjærligheten fortsatt er sterk, så blir den en trofast alliert i alt! Ta vare på deg av det og sett pris på det hver dag, tilbrakt sammen, for år senere vil varme minner varme selv på en kald og overskyet dag! Vær glad!".

nære personer

gratulerer med bryllupet fra bestemor til de unge
gratulerer med bryllupet fra bestemor til de unge

"Å se hvordan barn vokser opp og skaper sin egen familie er både gledelig og trist. Nå vil du ha dine egne saker og bekymringer der det ikke alltid er behov for hjelp fra dine nærmeste. Husk at familiene dine er støtte og støtte, ikke glem slektninger og finn tid til å besøke dem. Vær glad, gjør alle drømmene dine til virkelighet!".

Lang vei

"Tiden er inne for å gratulere med bryllupet fra min bestemor. Jeg er veldig glad for at jeg valgte den rette veien i livet, for jeg fikk en sterk og vennlig familie, som i dag har blitt enda større! Seeing barnas lykke, og da er barnebarn uvurderlig !Jeg ønsker dere en lang vei som dere vil gå sammen. Måtte det være jevnt, gå gjennom vakre steder og bare møtes med gode mennesker!".

Stor familie

"Kjære barnebarn! Slektninger og nyervervede! Dine smil og prestasjoner er vår lykke. Jeg ønsker at bare godhet banker på huset, og venner og slektninger er der alltid. Måtte vi snart feire fødselen til babyen din Sett pris på og elsk vennvenn!".

Ny familie

"Jeg vil gjerne gratulere med bryllupet fra min bestemor til de unge i prosa, for jeg er ikke sterk i å legge til rim. Jeg tror alle ordene du hørte i dag er oppriktige. Vi er alle glade at en ny familie har dukket opp i dag! La henne bli mer og mer vennlig, sterkere, og selvfølgelig mer."

Samme barn

gratulerer med bryllupet fra bestemor til de unge i prosa
gratulerer med bryllupet fra bestemor til de unge i prosa

"De sier at vi alle er barn mens foreldrene våre lever. Jeg vil omformulere det annerledes. Vi er alle barnebarn mens besteforeldrene våre lever. Du er spesielt kjær for oss, fordi du dukket opp da barna våre allerede var helt voksne. Jeg vil ønske at den opprettede foreningen skal være sterk og pålitelig. Måtte latteren aldri slutte i huset, stemningen vil alltid være glad. Kjærlighet og grenseløs lykke!".

Dyrest

"Våre kjære unge mennesker! Godta gratulasjoner med bryllupet fra bestemoren din! Du er det mest dyrebare jeg har. Jeg ønsker at det snart dukker opp små barn i denne familien. Måtte både mann og kone fortsette å gløde med lykke, og alle vanskeligheter går forbi!".

Glede er i de små tingene

"Gratulerer med bryllupet fra min bestemor til de unge! Selv om antallet år jeg har levd er et imponerende antall, husker jeg fortsatt hvor vakker kjærlighet er i unge år. Det er mange muligheter og utsikter foran deg. Dette er ikke bare en stor fordel, men og fristelse. Dykk inn i jobb eller hobbyer, la alltid plass til varme og hyggelige småting. Frokost på sengen, en lapp medgode dagsønsker, sterke klemmer - alt dette vil fylle hverdagen med glede, og kjærligheten vil bare vokse! Jeg ønsker at du husker dette også i årene som kommer. Vær glad!".

Den sterkeste alliansen

"Historien kjenner og husker mange forskjellige allianser inngått mellom land, kolonier, byer osv. Men den mest holdbare av dem var og blir en familie. Hvis den inngås på gjensidig kjærlighet og tillit, så ingen omskiftelser av skjebnen kan bryte ham! Hver person er en egen verden, og foreningen er som universet! I gratulasjonene med bryllupet fra bestemoren min ønsker jeg å utfylle hverandre, sette pris på og akseptere med alle fordelene og ulemper. La familien som dukket opp i dag bare vokse, styrke, utvikle seg. Lykke til!".

gratulerer med bryllupet fra bestemor til den unge rørende
gratulerer med bryllupet fra bestemor til den unge rørende

Vi håper at du selv har funnet de mest rørende gratulasjonene med bryllupet fra din bestemor til de unge. De vil garantert bli en dekorasjon på feiringen, forårsake et smil og en del tårer.

Anbefalt: