Hvilken hundemat er best?

Hvilken hundemat er best?
Hvilken hundemat er best?
Anonim

De siste årene har mange hundeeiere matet kjæledyrene sine med tørr industrifôr. Det anbefales av de fleste veterinærer og hundeførere. Dette er praktisk, spesielt hvis eieren har liten tid til å tilberede spesiell mat til hunder, fordi du ikke kan mate dyr fra et felles bord. Hundemat er balansert når det gjelder vitaminer og mineraler og inkluderer alt kjæledyret ditt trenger.

hundemat
hundemat

Men mange eiere er på vakt mot slik mat og fortsetter å mate kjæledyrene sine med naturlig mat. Det er faktisk blandinger som inneholder mange skadelige ingredienser og konserveringsmidler som forårsaker allergier eller magesykdommer. Og slik fortsetter debatten: hvilken hundemat er bedre?

Mange produsenter, i jakten på profitt, tilsetter ubrukelige og til og med skadelige ingredienser til hundemat. Og så annonserer de det som den beste og sunneste maten. Derfor, før du kjøper hundemat til kjæledyret ditt, studer sammensetningen slik at du ikke skader i jakten på en liten pristil kjæledyret ditt.

Ubrukelig for dyr, men et billig fyllstoff er mais- eller soyamel, som kan forårsake allergi, samt kyllingmel, som tilberedes med innmat, hoder og til og med fjær.

Royal Canin hundemat
Royal Canin hundemat

En ganske skadelig ingrediens er kjøtt- og beinmel, som er laget av syke, forkrøplede og døde ville dyr. Farlige ingredienser inkluderer også konserveringsmidler, smaksstoffer og søtningsmidler som kan forårsake tannråte, bukspyttkjertelsykdommer og allergier.

Hvis du bestemmer deg for å overføre kjæledyret ditt til tørr hundemat, bør du kun velge kjente produsenter som virkelig bryr seg om dyrs helse og lager fôr av høy kvalitet.

Et av de mest kjente merkene er Royal Canin hundemat. Både hundeeiere og veterinærer snakker høyt om dette produktet. Maten er næringsrik, inneholder mange vitaminer og mineraler som er viktige for helsen til kjæledyr. Det er utviklet spesialfôr for valper, for hunder av forskjellige raser, som hjelper dyrene til å vokse og utvikle seg riktig. Men selv om denne maten vanligvis tolereres godt av hunder, godtar noen dyr det fortsatt ikke. Tross alt inkluderer den, som all tørrmat, fjærfekjøtt, mais og soya. Denne maten er høy i korn og plantefiber, samt kunstige vitaminer og mineraler.

proplan hundemat
proplan hundemat

Du kan bruke Proplan hundemat til å mate kjæledyret ditt. Han fortjener også mange gode anmeldelser.kun på grunn av sammensetningen, men også på grunn av den lave prisen. Dette produktet består hovedsakelig av fjærfe og ris, samt maismel og vegetabilsk protein. Noen typer inneholder fiskeolje, gjær, havrefiber og taurin.

Doggy food av forskjellige merker inneholder ofte de samme ingrediensene. Dens nytte avhenger av kvaliteten på produktet og stoffene som produsentene legger til. Ulike hunder reagerer forskjellig på mat. Det som fungerer bra for en kan forårsake alvorlige allergier hos en annen. De mest kjente og deilige matene som er populære, kan det hende hunden din rett og slett ikke vil. Prøv derfor, kjøp mat fra kjente selskaper og overvåk kjæledyrets tilstand.

Anbefalt: