Hvordan ha et armbånd på hånden?

Hvordan ha et armbånd på hånden?
Hvordan ha et armbånd på hånden?
Anonim

Et armbånd på en hånd er et veldig stilig og fasjonabelt smykke som er populært til enhver tid og i alle land. Han kan dekorere bildet av alle med riktig utvalg, samtidig som han tvinger ham til å leke med nye farger. Men det er uheldige tilfeller av deres valg, når de forvrenger og gjør bildet tyngre. For å unngå at dette skjer, må du være veldig forsiktig når du kjøper tilbehør.

armbånd på hånden
armbånd på hånden

Et armbånd på en hånd kan være laget av forskjellige materialer, inkludert plast, metall, plast, tre, perler, perler, glass, bånd, lær, steiner osv. Motekanoner dikterer oss hvordan det skal være i en viss sesong. Selv om det må velges med tanke på alle funksjonene til ens egen kroppsbygning, tekstur, klær og fargen på annet tilbehør.

Har du fyldige håndledd, vil et massivt armbånd på hånden ikke passe deg, det er bedre å slutte å velge flate smykker med flere anheng. Men eierne av tynne hender kan velge brede modeller. I dette tilfellet må de være detopenwork eller flerfarget.

Hva enn man kan si, du trenger ikke bruke mange størrelser samtidig - maks 3 armbånd i felles stil. Men hvis den er veldig massiv eller bred - la den ligge bedre på hånden din, den vil forbli i fantastisk isolasjon. Et unntak er et tynt armbånd på hånden i form av en bøyle eller kjede.

Hvis perioden med varme klær har kommet, så kan du sette på et bredt armbånd i form av en ring over ermene på genseren, som bør festes ganske godt på håndleddet. Det er bedre å nekte det hvis ermene utvider seg nedover eller er dekorert med en slags dekor.

armbånd på hvilken hånd
armbånd på hvilken hånd

Du trenger ikke kombinere rimelige kostymesmykker med cocktail- og kveldskjoler. I dette tilfellet kan kun edelstener og metaller være aktuelle, uansett hvilken hånd du bærer armbåndet på. I tillegg kan edle smykker ikke kombineres med billige smykker.

Hvis klærne dine inneholder forskjellige farger, må du velge et armbånd for noen av dem. Hvis du for eksempel har på deg en svart og hvit kjole med overvekt av svart, velg hvitt tilbehør, på denne måten kan du skape en kontrast.

Et trearmbånd vil se perfekt ut med strandantrekk, og et plastikk vil se perfekt ut med en luftig sommerkjole.

Tynne kjedeformede armbånd anses som universelle.

Hvis du tenker på hvilken hånd armbåndet bæres på, må du huske at det tradisjonelt bæres på høyre håndledd. Hvis du bruker dem på to hender, bør de kombineres med hverandre.

Velg forden optimale størrelsen på selve smykket - det skal ikke "dingle" for fritt på hånden. Det er best om den er én centimeter lengre rundt håndleddet.

hvilken hånd er armbåndet slitt på
hvilken hånd er armbåndet slitt på

Ikke glem å matche dekorasjoner også. Etter å ha bestemt seg for å bære en perlestreng rundt halsen, er det lurt å bytte ut gullarmbåndet med perle også. Det er tilrådelig å ikke bruke et armbånd i det hele tatt med en massiv plastring og matchende øredobber, spesielt på hånden som ringen er plassert på. I tillegg passer ikke sølv- og gullsmykker, derfor bør selv det mest elskede sølvarmbåndet stå hjemme hvis du har gulløreringer i ørene. Armringene, med et dristig, livlig trykk, kan kombineres med ensfargede øredobber slik at du ikke føler at du har på deg for mye.

Anbefalt: