Bryllupsbriller: dekorasjon for minne

Bryllupsbriller: dekorasjon for minne
Bryllupsbriller: dekorasjon for minne
Anonim

Uten hva er et bryllup umulig? Det er klart det uten brudeparet. Og hva er nødvendig fra de tradisjonelle egenskapene? Selvfølgelig, bryllupsbriller! Dekorasjonen på dem kan være så herlig at de kan sammenlignes med et ekte kunstverk.

dekorasjon av bryllupsbriller
dekorasjon av bryllupsbriller

Tradisjonen med å dekorere briller til et bryllup dukket først opp i Vesten. Det var der de kom med et så origin alt tillegg til bryllupsfølget. Senere dukket det opp "håndlagde" briller i vårt land. Nå kan de originale rettene til bryllupet bestilles både fra private håndverkere eller på fabrikken, eller du kan lage det selv. Bryllupsbriller, som er dekorert av deg selv, er en fantastisk påminnelse om den store seremonien.

Hvordan og hvordan kan du dekorere oppvasken? Det er mange materialer for hånden. For eksempel maling, bånd, blomster, glitter, papir. Alt du trenger er fantasi og tålmodighet. Å lage vakre og originale smykker krever utholdenhet, oppmerksomhet og dyktige hender. Å dekorere bryllupsbriller med blomster kan ha flere alternativer.

  • Ekte blomster.
  • Kunstigblomster.
  • m alte blomster.

Det siste krever visse ferdigheter i tegning og et godt eksempel foran øynene dine. I tillegg kreves spesialmaling. Akryl passer perfekt. Børster vil også trenge spesielle - veldig tynne og myke. Akrylmaling trenger ikke å fortynnes med vann, ellers vil de være vanskelige å påføre på et glatt glass. Det er best å bruke den tykke malingen direkte fra tuben. Først tegnes selve blomsten, deretter små elementer og kanter. Bryllupsbriller dekorert med maling krever et beskyttende lag for designet. Det kan enten være en blank lakk eller en enkel hårspray, som er i alle hjem. En forutsetning er at det beskyttende belegget først påføres etter at all maling har tørket.

dekorere bryllupsglass og flasker
dekorere bryllupsglass og flasker

Dekorasjon av bryllupsglass og flasker kan lages i samme stil, eller det kan være radik alt annerledes. Så briller til brudeparet kan være forskjellige fra alle andre på feiringen. Flaskehalser kan dekoreres med serviettbånd. Farget eller hvitt, ditt valg. Servietten brettes ut, deretter vridd fra ethvert hjørne til motsatt (diagon alt) i en smal stripe. Denne stripen er knyttet med et slips rundt halsen på flasken. Dette er det enkleste og vanligste alternativet. I tillegg kan du knytte en pen og vakker bue fra et lyst eller delikat bånd. Så du kan pynte glassene til de nygifte for champagne.

dekorere bryllupsbriller med blomster
dekorere bryllupsbriller med blomster

Bryllupsbriller kan ikke malesikke bare blomster, men også andre elementer. Hjerter, bånd, striper, prikker, inskripsjoner med ønsker, navn på de nygifte. I tillegg, hvis bryllupet er tema, kan dekorasjonen være på temaet for feiringen. Det er ingen spesielle regler. Butikker tilbyr vanligvis et par glass til nygifte. Blått er for brudgommen, rosa er for bruden. Slike bryllupsbriller, hvis dekorasjon er laget i forhold til industriell produksjon, er ikke alltid raffinert og raffinert. Men arbeidet til håndverkere skaper oftest ekte glede. Hvilken du skal velge er en smakssak. Du kan eksperimentere og dekorere glassene selv. Kanskje det er de som vil appellere til deg mest.

Anbefalt: