"Ribomunil" for barn: anmeldelser og anbefalinger

Innholdsfortegnelse:

"Ribomunil" for barn: anmeldelser og anbefalinger
"Ribomunil" for barn: anmeldelser og anbefalinger
Anonim

Alle foreldre vet at med begynnelsen av den kalde årstiden, øker hyppigheten av forkjølelse hos førskolebarn og yngre elever dramatisk. Dette gjelder spesielt for barn som nylig har begynt å gå i barnehage.

Hyppig forkjølelse hos barn

ribomunil for barn anmeldelser
ribomunil for barn anmeldelser

Det er bra om et barn er forkjølet 2-3 ganger i perioden oktober til mai, men hva skal man gjøre når man må sykemeldes hver måned? I tillegg til at dette påvirker helsen til barnet, slår det også ut i en ryddig sum. Og hvilken arbeidsgiver vil ha det faktum at mamma stadig er sykemeldt? Hva skal jeg gjøre hvis tilbakefall dukker opp så ofte? Hvordan øke immuniteten hos barn som er konstant syke med akutte luftveisinfeksjoner? I økende grad, for denne kategorien pasienter, foreskriver barneleger og immunologer stoffet "Ribomunil". For barn bekrefter foreldreanmeldelser dets effektivitet.

ribomunil for barn pris
ribomunil for barn pris

Medikamentet "Ribomunil" - førstehjelp til immunitet

"Ribomunil" er et medikament av bakteriell opprinnelse, et immunstimulerende middel. Den inneholder bakterielle ribosomerforårsaker sykdommer i ØNH-organene. Ribosomene i stoffet, som kommer inn i kroppen, stimulerer produksjonen av antistoffer mot disse bakteriene i den, og danner immunitet.

I pediatri er "Ribomunil" for barn (gjennomganger av mødre bekrefter dette gjentatte ganger) ikke bare foreskrevet for behandling av langvarige former for luftveissykdommer som betennelse i mandlene, bihulebetennelse, mellomørebetennelse, rhinitt, laryngitt, trakeitt, faryngitt, bronkitt, lungebetennelse, men og med det formål å forebygge.

Hvordan tar du Ribomunil

Barn som forbereder seg til å gå i barnehage kan også få foreskrevet stoffet "Ribomunil". Instruksjoner for barn, anmeldelser på ulike helsefora og anbefalinger fra en barnelege vil hjelpe deg å forstå hvordan du skal gi det til et barn. Vanligvis er "Ribomunil" foreskrevet i løpet av seks måneder. De tar det i henhold til en spesiell ordning: 1 tablett i 1 måned de første 4 dagene i uken (mandag-torsdag) og så videre til slutten av måneden. For de neste 5 månedene foreskrives 1 tablett fra 1. til 4. dag i hver måned.

Dette legemidlet er tilgjengelig i to doseringsformer: tabletter og granulat. Hver pakke inneholder enten 4 tabletter eller 4 pakker med granulat. For barn under 6 måneder anbefales granulær "Ribomunil". For barn (anmeldelser av mødre vitner om dette) er det ikke vanskelig å gjøre dette i det hele tatt. Eldre pasienter foreskrives det i form av tabletter. I begge former gis ribomunyl strengt tatt om morgenen på tom mage og i henhold til ordningen fastsatt i instruksjonene

ribomunil instruksjoner for barn anmeldelser
ribomunil instruksjoner for barn anmeldelser

"Ribomunil" for barn (omtaler omdens effektivitet taler for seg selv) har hjulpet mange barn og deres foreldre til å overleve forkjølelsen, nesten uten å bli syk, og å unngå dyre medisiner og antibiotika som dreper den gunstige tarmmikrofloraen.

Mange foreldre la også merke til den positive effekten av "Ribomunil" etter 3 måneders bruk. Og hvis det ikke var mulig å helt unngå sykdommen hos barn, så forløp sykdommen i mild form uten noen komplikasjoner.

Når du velger stoffet "Ribomunil" for barn, hvis pris fortsatt er betydelig (fra 260 rubler for 6 tabletter), vei først fordeler og ulemper og sørg for å konsultere en lege.

Anbefalt: