Avhøre foreldre i barnehagen - prosedyren for å bli kjent med familien

Innholdsfortegnelse:

Avhøre foreldre i barnehagen - prosedyren for å bli kjent med familien
Avhøre foreldre i barnehagen - prosedyren for å bli kjent med familien
Anonim
undersøkelse av foreldre i barnehagen
undersøkelse av foreldre i barnehagen

En førskoleopplæringsinstitusjon gjennomfører en undersøkelse for foreldre i barnehagen før de tar imot et barn. Dette er nødvendig for å bli bedre kjent med familien. Ved intervju med foreldre hjelper spørreskjemaet læreren med å innhente tilleggsinformasjon på kort tid. Det vil også bli tilbudt spørreskjemaer for utfylling på ulike trinn i barnets utdanning. Temaene deres vil bli bestemt av kravene fra barnehageadministrasjonen og lærernes ønsker. Du kan lære om hva spørreskjemaer for foreldre er fra denne artikkelen.

Hvorfor er det nødvendig å kartlegge foreldre i barnehagen?

spørreskjema for foreldre i barnehagen
spørreskjema for foreldre i barnehagen

Spørreskjema er en rask og praktisk måte å få klare svar på viktige spørsmål av samme type. For å sikre at kommunikasjonen med hver familie ikke blir forsinket i lang tid, bruker barnehagelærere spørreskjemametoden. Noen ganger blir det gitt spørreskjemaerhjemme, noen ganger må du fylle dem i barnehagen. All informasjon innhentet fra spørreskjemaet brukes av lærere og vil ikke være tilgjengelig for tredjeparter. Derfor er det nødvendig å fylle ut spørreskjemaene veldig ærlig og nøye. Det anbefales å ikke rådføre seg med andre foreldre i valg av svar, da dette kan skjeve resultatene. Oftest vil du ikke vite testresultatene, siden disse indikatorene er nødvendige av lærere for å korrigere sine egne aktiviteter. Hvis du likevel ble tilbudt å diskutere resultatene av testene, så vær ikke redd. Kanskje omsorgspersonen eller psykologen har noen tips til deg som kan hjelpe deg med å oppdra barnet ditt. Det er ubestridelig at spesialister vet litt mer om barns fulle utvikling enn foreldre. Men du har alltid valget mellom å lytte eller ikke. Noen ganger kan en spørreundersøkelse blant foreldre i barnehagen inneholde spørsmål om din holdning til barnehagelæreres virksomhet og organiseringen av utdanningsløpet. Svar dem ærlig, uten frykt for å ødelegge forholdet til læreren. Det er viktig for lærere å få tilbakemelding på arbeidet sitt. Svarene dine vil ikke påvirke holdningen til babyen din.

Hva er spørsmålet til foreldre i barnehagen

for foreldre i barnehagen
for foreldre i barnehagen

Temaer for spørreskjemaer avhenger av ordre fra administrasjonen av barneinstitusjonen, pedagogers og psykologers behov for informasjon og læreplanen til førskoleopplæringsinstitusjonen. Det er åpne og lukkede alternativer for å svare på spørsmål. I det første tilfellet vil du bli bedt om å si din mening i fri form. I det andre tilfellet vil du bli tilbudteksempelsvar på spørsmålet, ett eller flere du må velge. Her er noen eksempelemner for foreldrespørreskjemaer i barnehagen som du kan få tilbud om:

  • Hva slags foreldre er vi, eller ideene dine om å oppdra et barn.
  • Hvordan er barnet ditt?
  • Din mening om barnehagen.
  • Hva slags kroppsøving gjør du i familien din?
  • Hva slags musikk liker babyen din?
  • Hva synes barnet ditt om barnehagen?
  • Hvilke familieferier feirer du?

Den nåværende foreldreundersøkelsen i barnehagen kan handle om ethvert tema som angår barnet ditt. Standard er kun spørreskjemaer når et barn er tatt opp i barnehage. Ta tester seriøst og ansvarlig. De vil være til nytte for babyen din først.

Anbefalt: