Krypton-bryllup - hvor gammelt? 19 års ekteskap
Krypton-bryllup - hvor gammelt? 19 års ekteskap
Anonim

Bryllupsdag er en viktig familieferie. Hvert år styrker ektefeller følelsene sine mer og mer, og går gjennom ulike livsproblemer og problemer. Og det spiller ingen rolle at et ekte bryllup bare skjer en gang i livet. Jubileet for denne begivenheten vil minne om dagen da to kjærlige hjerter slo seg sammen.

Mange familier er vant til å bare feire jubileer - 5, 10, 20 år fra datoen for ekteskapet. Men andre merkedager er like viktige. En av dem regnes som et kryptonbryllup.

Hvor mange år bør ektefeller bo sammen før krypton-bryllupet?

Hvis familien klarte å overvinne alle hindringer og beholde kjærligheten i 19

krypton bryllup hvor gammel
krypton bryllup hvor gammel

år, du kan feire krypton-jubileet. Det er ingen tilfeldighet at denne datoen fikk det opprinnelige navnet. Krypton er et symbol på lys. Hvis kjærlige hjerter har klart å opprettholde det opprinnelige forholdet til hverandre i lang tid, bringer de lys og glede.

Noen pleide å kalle 19 års ekteskap også en granateple- eller hyasint-jubileum. Men med krypton er denne hendelsen mye oftere forbundet. Og til trossdet faktum at datoen ikke er rund, kan det være en flott anledning for en morsom og lys familieferie.

Hvordan organiserer jeg et arrangement?

Enhver merkedag regnes som en familieferie. Ingen unntak er

19 års ekteskap
19 års ekteskap

krypton bryllup. Hvor mange år bodde paret sammen før henne? 19 år er nok til å bevise oppriktigheten i holdningen din, ikke bare til hverandre, men også til dine slektninger. Du kan invitere dine foreldre og nærmeste venner til feiringen. Det er flott om folk som var vitne til en så betydningsfull begivenhet som dannelsen av en ny «samfunnscelle» for 19 år siden kan komme til arrangementet.

Likevel er ikke bryllupsdagen på 19 år en rund dato. Derfor kan ektefeller godt feire høytiden alene med hverandre. På dette stadiet av livet sammen er noen pars følelser allerede i ferd med å avkjøles litt. En romantisk kveld med levende lys vil hjelpe kjærlige mennesker til å huske under hvilke omstendigheter de møttes og når de bestemte seg for å starte en familie. Avkjølte følelser vil blusse opp med fornyet kraft!

Et flott alternativ for å feire 19 års ekteskap kan være en romantisk tur. Det vil ikke være vanskelig å kjøpe en tur i siste liten i dag. Du kan gjøre dette uansett årstid. Det er verdt å ta en liten ferie fra jobben for å dedikere tiden deres til hverandre.

Hva skal jeg lage til en familiemiddag?

De som likevel bestemte seg for å feire begivenheten i familiekretsen bør vurdere hvordan de skal behandle gjestene sine. Temaet for arrangementet vil være et kryptonbryllup. Hvor mange år ektefellene har bodd sammen, så mange retter bør stå på festbordet. Det kan være en rekke salater og snacks. Men brødet skal bli midten av komposisjonen. Ideelt sett bør vertinnen bake den selv, men du kan også bestille fra bakeriet.

En bursdagskake kan bli en bordpynt. I dag tilbyr mange selskaper å lage en vakker og velsmakende kake med et origin alt design. Bilder av ektefeller, deres barn kan vises her. Kaken kan origin alt signert. Et slikt kulinarisk produkt vil selvfølgelig ikke være billig. Men bryllupsdagen på 19 år skjer bare én gang i ektefellenes liv.

kryptonisk bryllup: hvordan glede ektefeller?

Når krypton-bryllupet feires, bør hver gjest bestemme hva som skal gis. Basert på navnet på jubileet, ville det være logisk å presentere familien med en original

bryllupsdag 19 år
bryllupsdag 19 år

krypton lampe. I dag tilbyr butikker mange modeller av lysekroner og lamper. Men valget er fortsatt bedre å ta basert på preferansene til ektefellene. Derfor er det verdt å spørre på forhånd hvilken lampemodell de ønsker å se i interiøret. Enda bedre, gå på shopping med dem.

Jubileum har også andre navn. Gaven kan være assosiert med en hyasint eller et granateple. Du kan gi ektefeller smykker med elementer av hyasint eller granateplekvister. Det kan ikke bare være smykker, men også fotorammer, blomsterpotter, bordsuvenirer osv.

Enhver praktisk gave vil glede ektefeller også. Det bør avklares hvafamilien trenger for øyeblikket. Det kan være et husholdningsapparat de har planlagt å kjøpe lenge.

En flott gave til et kjærestepar vil være en tur til et av de romantiske landene i verden. Paret vil kunne tilbringe noen dager alene med hverandre og ta en pause fra hverdagen.

Hva skal du ha på deg til høytiden?

Til tross for at dette ikke lenger er et ekte bryllup, er også 19 års ekteskap en betydelig begivenhet, der ektefellene står i sentrum. Derfor er de skyldige

krypton bryllup hva du skal gi
krypton bryllup hva du skal gi

feiringen skal se perfekt ut. På denne dagen bør en kvinne velge det beste antrekket i skapet, og enda bedre - kjøpe et nytt. Ideelt sett bør det være en hvit kjole. Det er bryllupsdagen vår! Et vakkert snøhvitt antrekk vil få kona til å føle seg som en brud igjen.

Behørig oppmerksomhet til utseendet ditt må gis til din ektefelle. Du bør velge en dress som harmonisk passer til din kones kjole. Det er bedre å foretrekke lyse nyanser. Det skal ikke glemmes at et kryptonisk bryllup feires. Hvor mange år regnes lyset som et symbol på dette jubileet! Slik symbolikk bør følges i antrekk.

Du kan også foretrekke nyanser av burgunder. Tross alt er et annet symbol på jubileet granateplet.

19 år – livet begynner bare

I 19 års ekteskap klarte paret å overvinne mange hindringer. Noen på dette tidspunktet klarer ikke å opprettholde en familieforening. Men for de som gikk over

bryllup 19 års ekteskap
bryllup 19 års ekteskap

noehva er deres prinsipper av hensyn til andre halvdel, akkurat det samme, et krypton bryllup er dedikert. Hvor mange år til må dere leve sammen? Hvor mange vanskeligheter og gleder venter i fremtiden? Ingen vet. Men alt er i hendene på de menneskene som en gang bestemte seg for å forene sine skjebner for alltid.

Etter 19 års ekteskap har mange familier allerede voksne barn. Det vil ta ganske lang tid, og de vil klare å fortsette løpet. De vil lede sine egne familier. Og det betyr at livet bare begynner! Et kryptonisk bryllup kan bli et ekte symbol på nytt liv. Barn trenger ikke lenger en foreldrefløy. Paret kan begynne å leve for hverandre igjen, slik de gjorde for 19 lange år siden.

Anbefalt: