Vitaminer for katter Beaphar: fordeler og ulemper, de mest populære typene

Innholdsfortegnelse:

Vitaminer for katter Beaphar: fordeler og ulemper, de mest populære typene
Vitaminer for katter Beaphar: fordeler og ulemper, de mest populære typene
Anonim

Beaphar-vitaminer for katter og hunder finnes i mange land rundt om i verden. I Russland dukket produktene til dette merket opp for mer enn 20 år siden. Vitamin- og miner altilskudd "Beafar" utmerker seg med et stort utvalg og er tilgjengelig i form av pulver, pasta, tabletter, pads og flytende vitaminer. Nedenfor vil vi snakke mer detaljert om produktene for katter fra dette selskapet.

Dignity

Fordeler med Beaphar vitamintilskudd inkluderer:

  • flott utvalg;
  • rimelige priser;
  • alle produkter er produsert i henhold til den internasjonale GMP-standarden;
  • European made (Nederland).

Flaws

Det er praktisk t alt ingen ulemper med vitaminer for katter Beaphar. Dette kan bare inkludere:

  • Individuell intoleranse overfor stoffene som er inkludert i sammensetningen, samt manifestasjon av allergiske reaksjoner hos noen dyr.
  • Intoleranse for visse ingredienser i vitamintilskudd (melk osv.) kan evtføre til forstyrret avføring.

Beaphar vitaminlinje for katter

Alle selskapets produkter er utviklet for å berike dietten til katter og hunder med essensielle makro- og mikroelementer, vitaminer og andre nyttige stoffer. Hver eier her vil kunne velge et produkt for kjæledyret sitt som tar hensyn til den fysiologiske tilstanden, alderen og egenskapene til dyrets rase.

Populære arter

Bilde"Beaphar Topp 10" - multivitaminkompleks
Bilde"Beaphar Topp 10" - multivitaminkompleks

Følgende produkter anbefales av eiere:

  1. Beaphar Top 10 er et multivitaminkompleks med biotin og taurin for dyr i alle aldre. Tilskuddet inneholder den daglige normen av mineraler, vitaminer, essensielle aminosyrer som er nødvendige for kattens kropp. Komplekset bidrar til å styrke immunforsvaret, forbedre fysisk form, pelskvalitet og syn.
  2. Beaphar M alt Paste er en spesiell pasta beriket med mineraler for å fjerne ullkuler fra tarmen. Midlet bidrar til naturlig rensing av mage-tarmkanalen, og regelmessig bruk lindrer dyr for forstoppelse og oppkast. I tillegg er bruk av pasta bra for appetitten.
  3. Beaphar Duo Active Pasta er et multivitamin som bidrar til å avgifte, forbedre tarmmikrofloraen og mette kattens kropp med nyttige stoffer. Den brukes i restitusjonsperioden etter ormekur, en antibiotikakur eller under rehabiliteringsperioden etter sykdommer.
  4. Beaphar Dru cal er et miner altilskudd i pulverform for kjæledyr med svekkede muskler. Legemidlet er tiltenktfor katter og hunder med benskjørhet, svake muskler eller leddproblemer. Inneholder: meieriprodukter, druesukker, kakao, mineraler, gjær, tare, kalium, natrium, magnesium, vitamin B1, sink. Kalsium styrker tenner, bein og ledd. Laminaria har en positiv effekt på tilstanden til ull og hud. Monosakkarider fremskynder metabolske prosesser.
  5. Beaphar Renaletten - vitamintabletter for aldrende katter med nyreproblemer. Legemidlet har en støttende effekt på den eldre kroppen og normaliserer nyrefunksjonen. Tilsetningsstoffet har en behagelig lukt og smak, flott for steriliserte og kastrerte dyr.
  6. Beaphar Laveta Super - multivitamindråper for å forbedre kvaliteten på dyrets pels. Tilskuddet hjelper kjæledyr med å kvitte seg med kløende hud, forhindrer hårtap og flass. Den kan brukes under smelting for å fremskynde prosessen. Inkluderer: H, E, B1, B2, B6, B12, niacinamid, fosforsyre, pantotensyre. Inneholder kalsium og taurin.
  7. Vitaminer for katter Beaphar Kitty's Mix er et supplement for voksne dyr. Brukes som en sunn godbit.
  8. Beaphar Kittys junior er en godbit for kattunger over seks uker. Forbedrer metabolske prosesser og forbedrer helsen. Inneholder alle nødvendige vitaminer og mineraler for utvikling av babyer.
Beaphar Renaletten - tabletterte vitaminer
Beaphar Renaletten - tabletterte vitaminer

Beaphar Vitaminanmeldelser for katter

De fleste eierekjæledyr øver på å legge vitaminprodukter fra dette selskapet til kostholdet til kjæledyrene deres. De rapporterer forbedret pelskvalitet, generell helse og økt immunitet.

Beaphar Kitty's Mix - Vitamintilskudd
Beaphar Kitty's Mix - Vitamintilskudd

Noen eiere snakker om katter som nekter å ta Beaphar-vitaminer. Kanskje dette skyldes individuell intoleranse overfor stoffene som utgjør sammensetningen.

Veterinærer snakker positivt om Beafar-serien med mineral- og vitamintilskudd, som et veletablert og veletablert merke.

Konklusjon

vitamintilskudd for katter
vitamintilskudd for katter

Kvalitetskontroll på løpende basis, lang erfaring med veterinærprodukter og frigjøring av varer i full overensstemmelse med den internasjonale GMP-standarden – alt dette hjelper Beaphar med å produsere konkurransedyktige produkter. Anmeldelser fra eiere og veterinærer bekrefter dette.

Anbefalt: