Hvor gode er LED-pærer for hjemmet? Anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Hvor gode er LED-pærer for hjemmet? Anmeldelser
Hvor gode er LED-pærer for hjemmet? Anmeldelser
Anonim

Markedet for lysarmaturer og komponenter er fylt med en rekke nye generasjons LED-lamper. Disse armaturene anses som det beste alternativet til eksisterende tradisjonelle og energisparende lamper. I økende grad brukes LED-lamper til hjemmet til belysning. Anmeldelser fra mange forbrukere forteller om kostnadseffektiviteten deres.

Fordeler med LED-lamper

LED-bordlamper til hjemmet egner seg også til dekorativ belysning. De har flere fordeler som andre lamper mangler.

led-lamper for hjemmeanmeldelser
led-lamper for hjemmeanmeldelser
  • Stort spenningsområde for drift. Med en reduksjon i nettspenningen vil slike lamper fungere på samme måte som under standardforhold.
  • Umiddelbart etter at du har slått på, er rommet sterkt opplyst. Disse lampene trenger ikke tid til å "varme opp" og gir maksimal lysstyrke. Med kontrollere kan du justere lysstyrken på lampene.
  • Ingen løpende vedlikehold kreves. Det er viktig å ganske enkelt installere transformatoren, overholde alle normer, og lampene kan skinne uten kortslutning i noen del av huset.
  • Ikke tildelvarm. Det vil si at all energi omdannes til lys.
  • Stille.
  • Smitter ikke ut ultrafiolett stråling. Om sommeren kan den tiltrekke ulike insekter til huset.
  • Ulike i liten størrelse.
  • Sikker i bruk og miljøvennlig. De inneholder ikke skadelige komponenter.
  • De er mer økonomiske enn energisparende lamper.
  • Levetiden er (estimert) mer enn hundre tusen timer.

LED-lamper til hjemmet brukes til å dekorere rommet. Anmeldelser om dette alternativet for deres bruk er veldig imponerende. En rekke farger lar deg skape en annerledes atmosfære.

Utvalgsregler

Høye kostnader er den eneste ulempen som LED-lamper til hjemmet har. Å velge slike enheter for belysning er ikke så vanskelig hvis du følger noen få regler.

led-lamper til hjemmet velg
led-lamper til hjemmet velg

1. Lyseffekten til LED-lamper bør være over 100 lm/W. En lavere rate er typisk for utdaterte arter.

2. På forhånd må du bestemme deg for type kjeller og belysningsnivået i rommet.

3. Emballasjen må angi utløpsdatoen.

4. En indikator på 30-90 grader betyr at lampen kun vil lyse opp et lite område. For myk diffus rombelysning er et gap på 120–270 grader ideelt.

5. En nøye studie av enheten er rettet mot å identifisere fabrikkfeil som LED-lamper for hjemmet kan ha. Forbrukeranmeldelser bemerker detav og til er det lamper med defekter.

Use cases

For å spare energi bør du kjøpe LED-lamper til hjemmet ditt. Kundeanmeldelser om dem er bare positive.

led bordlamper for boligforsyning
led bordlamper for boligforsyning

Denne måten å belyse på kan brukes i hele huset og ikke bekymre deg for de ubehagelige overraskelsene som vanlige lysarmaturer presenterer.

Med dem kan du sone rommet eller fokusere på detaljene. Bad, soverom, stue, kjøkken vil bli belyst så effektivt som mulig. LED-lamper er ideelle for interiørdekorasjon. Når du installerer regulatoren, vil det være mulig å leke med lysstyrken på belysningen. Søknaden avhenger bare av fantasien til eieren av huset.

Anbefalt: