Hvordan få en baby

Hvordan få en baby
Hvordan få en baby
Anonim

Når fødselsdagen er rundt hjørnet og de foreskrevne ni månedene nesten er over, setter en periode med stadig økende spenning inn. En kvinne som føder for første gang har mange spørsmål, tvil og frykt: hvordan føde et barn, hvordan overleve smerten, om alt vil gå bra med babyen, og så videre. Alle disse bekymringene er helt naturlige. Den vordende mor må være godt forberedt og kunne mye - så langt bare i teorien.

hvordan få en baby
hvordan få en baby

Første tegn på kommende fødsel

Hvordan føde et barn, vil naturen fortelle deg. Lytt nøye til deg selv og stol på kroppen din. Følgende tegn vil fortelle deg at det er på tide å dra til sykehuset:

  • en dag før en viktig date, føler de fleste gravide kvinner feber, hjertebank, hodepine, angst;
  • kan vises de første livmorsammentrekningene. De er smertefrie, og en kvinne tar kanskje ikke hensyn til dem;
  • smerter oppstår i nedre del av magen og ryggen, trykket øker, det oppstår forstyrrelsertarmer;
  • øker mengden slimete sekreter merkbart. Dette indikerer passasjen av slimproppen.

Hva venter på deg neste

Tegnene ovenfor kan være fraværende eller gå ubemerket hen. I noen tilfeller begynner fødselen plutselig. Dette får du vite når kampene begynner. Det er vanskelig å ikke legge merke til dem. Dette er prosessen med sammentrekning av livmormusklene, ledsaget av smerter i nedre del av magen og korsryggen. Sammentrekninger hjelper til med å åpne livmorhalsen og flytte babyen gjennom fødselskanalen. Da de startet, skulle alle handlingene dine være underordnet en tanke - "Jeg vil ha en baby", alt annet er ikke viktig for deg for øyeblikket. Sammentrekninger er preget av periodiske smerter, som gradvis blir hyppigere og sterkere. Hvis du ennå ikke er på sykehuset på dette tidspunktet, dra dit umiddelbart.

har et tredje barn
har et tredje barn

Escape of waters

Hvordan føde et barn, vil du definitivt bli spurt av en fødselslege som vil være tilstede under fødselen. I tillegg til ham vil du være omgitt av sykepleiere som vil hjelpe i en vanskelig situasjon. Uansett vil du ikke stå alene. Det er veldig bra hvis alle disse menneskene er i nærheten når vannet bryter. Dette er prosessen med ruptur av fostervannssekken og frigjøring av slimproppen. Fra nå av er ikke barnet ditt beskyttet av noe. Hvis du fortsatt ikke er på sykehuset, kan ulike infeksjoner komme inn og skade babyen. Vannet kan bryte umiddelbart, eller det kan gradvis. Etter det er det strengt forbudt å stå, og enda mer - å gå.

Det viktigste trinnet

Nå er spørsmålet "hvordan fødebarn" er det viktigste for deg. Den vordende moren kjenner allerede at babyen går nedover fødselskanalen. Det er veldig viktig i dette øyeblikket å gjøre alt som legen sier. Han vil fortelle deg hvordan du skal puste og når du skal presse.

Jeg vil ha en baby
Jeg vil ha en baby

Nå avhenger nesten alt av kvinnen selv. Jo mer aktiv og energisk den er, jo raskere vil en ny person bli født. Den utvidede livmorhalsen trekker seg sammen etter fødsel, men blir mer elastisk. Derfor vil det være litt lettere å få et tredje barn eller til og med et andre.

I fødselsprosessen får kvinner smertestillende som bidrar til å overleve ubehaget. Du kan snakke med legen din om dette på forhånd.

Anbefalt: