Team til hunden. Hvordan lære å prestere?

Team til hunden. Hvordan lære å prestere?
Team til hunden. Hvordan lære å prestere?
Anonim

Hva betyr uttrykket "litterate dog"? Det er det de sier om en smart hund. Selvfølgelig regnes en hund som en venn av mennesket, men hvem liker å ta vare på en dum hund? Det skal trenes og trenes. La oss liste opp hva som bør inkluderes i minimumskurset for hundetrening, og hvilke kommandoer hun bør kunne.

Kommando til hunden
Kommando til hunden

1. Den universelle kommandoen "Nær", som betyr at hunden skal gå nær eieren.

2. Den nødvendige kommandoen "Kom til meg", der hunden umiddelbart må løpe bort til eieren.

3. Enkle kommandoer "Sitt", "Plasser" og "Legg deg ned".

4. "Hent"-kommandoen, der hunden er forpliktet til å ta med varen.

5. Obligatorisk kommando "Fu" - avslutning.

Disse kommandoene er nødvendige for å kontrollere hunden i dagliglivet. Hvis du planlegger å trene med hunden din på egen hånd, sørg for å forberede en snute for klassene. Du bør kjøpe en krage. Hvis du har en stor hund, anbefales det å kjøpe et strengt halsbånd. Når det gjelder bånd, kan det å lære hundekommandoer kreve et kort bånd (opptil to meter) og et langt

hunder på jakt
hunder på jakt

bånd (fem til åtte meter)."Hent"-kommandoen for hunden vil være mer tilgjengelig hvis det er en spesifikk gjenstand (en spesiell pinne med en hantelform eller favorittleken hennes). Du bør ha et element for den spesifikke betegnelsen for "Plasser"-kommandoen. Dette kan være matten hunden din sover på. Husk at før du begynner å trene med en hund, må du sørge for at han kjenner kallenavnet sitt godt.

Kommandoen til hunden "Neste" vil være mer forståelig hvis du under turen uttaler den og holder hunden ved siden av deg med kort bånd. Trening av sterke og veldig store hunder gjøres best i et strengt halsbånd. Det er viktig å etablere god kontakt med dyret. Hunden skal være villig til å nærme seg deg. Husk at jakt er gøy for hunden, så gi den en interessant hvil på stadion. Hun bør ikke bli utslitt av uendelig trening.

Hundekommandoen "Kom til meg" vil være mer behagelig for henne hvis du ikke umiddelbart klamrer båndet til henne i det øyeblikket hun nærmer seg deg. Gi henne godbiter, ros henne, lek med henne.

Lære hunden kommandoer
Lære hunden kommandoer

Sitt-kommandoen for hunden skal ikke snakkes på avstand (i begynnelsen av treningen). Hold hunden i kort bånd ved siden av deg (til venstre). Bruk båndet for å hjelpe hunden din å følge kommandoen. Snakk ordene tydelig, endre intonasjonen og styrken til stemmen. Kommandoen til hunden "Stå" og kommandoen "Legg deg ned" presenteres på samme måte.

Den som er på avstand fra eieren tar hunden ofte av og nærmer seg på egenhånd. Han må læres «Plass»-kommandoen. Serverte det, og deretter legge dyret på sin personligeplasser, la ting være i nærheten av dyret (bortsett fra apporten og snuten) og gå umiddelbart. Så snart hunden løper bort til deg, gå sakte tilbake med hunden til venstre ting og dømme kommandoen. Legg den ved siden av tingen og flytt bort igjen. I tillegg anbefales eieren å legge til karakteristiske bevegelser som skal vises med høyre hånd. Dette vil tillate deg (i fremtiden) å gi kommandoer til hunden din uten å si nøkkelsetninger. Hun vil forstå deg med vanlige bevegelser.

Anbefalt: