Capella (vogner): Mye å velge mellom

Capella (vogner): Mye å velge mellom
Capella (vogner): Mye å velge mellom
Anonim

Med ankomsten av en baby i familien, står alle foreldre overfor spørsmålet om å kjøpe en barnevogn. Å finne informasjon om barnevogner av forskjellige modeller er ikke et problem i dag - dette er ikke bare anmeldelser av venner, men også informative artikler.

Capella barnevogner som oppfyller alle moderne krav er spesielt populære blant kjøpere. Imidlertid kan du møte et annet problem - hvilken skal du velge? Tross alt er det mange alternativer, og enda flere forskjellige modifikasjoner og relatert tilbehør. I tillegg har de alle forskjellige priser. Hvordan ikke gjøre en feil med valget?

capella barnevogner
capella barnevogner

Først av alt, avgjør hvordan og hvor vognen skal brukes, og basert på disse kriteriene kan du begynne å velge den mest passende modellen for disse forholdene.

Big Cane S32 sommer/vinter

Allværsvognen Capella S, som veier 8,3 kg, er den mest allsidige blant andre modeller. Dens allsidighet ligger i muligheten til å bruke den i forskjellige situasjoner. Den er egnet ikke bare for daglig bruk, men også for reiser. Vognen slås enkelt sammen og tar svært liten plass. Samtidig opptrer hunfunksjoner for å gå, polstret og med stor plass for barnet.

barnevogn capella s
barnevogn capella s

En annen fordel med denne modellen er designet som lar deg legge ut ryggen horisont alt, helt opp til 180 grader, det vil si at den kan brukes til å gå helt fra fødselen til 3 år.

Ulempene inkluderer størrelsen på handleposen, den er relativt mindre enn andre modeller. En annen ulempe er størrelsen på hjulene. Men hvis du kjøper en slik barnevogn for en by hvor det ikke er mye smuss, vil det ikke medføre ulemper å bruke den.

Barnevogn for hver dag

Hvis du trenger en Capella barnevogn til hver dag, og du bor i første etasje, så bør du vurdere å kjøpe en stor barnevogn. La den være tung, men den har god langrennsevne på veiene våre. I tillegg har den mer plass til babyen, et mer gjennomtenkt design som beskytter barnet mot været under gåturen, og en handlekurv i solid størrelse.

barnevogn capella
barnevogn capella

Men alle Capella (vogner) er gode på hver sin måte, men det er et annet interessant alternativ.

Trehjulsvogn

Blant modellene av Capella barnevogner bør du være oppmerksom på den trehjulede barnevognen - Capella S-901. Den er ikke bare den tyngste og største i størrelse (vekten er nesten 13 kg), men den er også den eneste modellen med oppblåsbare hjul.

Denne modellen av Capella (vogn) passerer lett inn i godsheisen, og når det gjelder funksjonalitet, er det bl.a.søstrene hennes er uten sidestykke. Alvorlige ulemper inkluderer bakakselen, dens bredde er 64,8 cm, noe som gjør det nesten umulig å komme inn i passasjerheisen. I andre tilfeller er dette en utmerket manøvrerbar modell: tilstedeværelsen av oppblåsbare hjul som lar deg gå fritt gjennom skoghumper og snødekke, et stort turområde, en hette med myggnetting og en varm madrass som kan fjernes hvis nødvendig. Å ha alt dette gjør denne Capella-modellen egnet for nesten all slags vær.

Anbefalt: